Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια: «Σταματήστε. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται»!

Σε ποιους η Ζέτα Μακρυπούλια λέει «σταματήστε»; Με ποιους τα βάζει;


Έχοντας βγει στον χώρο από μικρό κοριτσάκι ουσιαστικά η Ζέτα Μακρυπούλια όλο αυτό το διάστημα έχει διαβάσει εκατοντάδες δημοσιεύματα που την αφορούν. Άλλα πραγματικά και άλλα μάλλον στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Η Ζέτα ξεσπάει για πρώτη φορά τόσο έντονα στο περιοδικό Big Fish για τα δημοσιεύματα που την αφορούν κατά καιρούς:

"Μπορώ να βρω δημοσιεύματα από τα 19 μου μέχρι και σήμερα που είμαι 35, τα οποία λένε για 'μένα τα ίδια και τα ίδια. Κι εγώ θέλω να βγω κάποια φορά και να πω ένα 'σταματήστε', ένα 'δεν ξέρετε τι σας γίνεται'".

Kαι τονίζει: « Για να είσαι ηθοποιός πρέπει να κάνεις και άλλα πέντε πράγματα, προωθητικά, αυτά που απαιτούν μια, δυο, τρεις φωτογραφήσεις που και σε αποσυντονίζουν και σε κουράζουν. Πολλές φορές όμως με κουράζει η κακεντρέχεια και η σιωπή... Εγώ χρόνο με τον χρόνο αντιλαμβάνομαι αυτό που λέγανε οι παλιοί. Πως η δουλειά αυτή θέλει πολύ γερό στομάχι. Πλέον το ξέρω στο πετσί μου τι εννοούσαν. Ανά πάσα στιγμή μπορεί ο καθένας να βγει και να υποθέσει πολλά για σένα. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις μια στάση σιωπής απέναντι σε όλα αυτά από το να βγεις και να απαντήσεις. Εμένα αυτό με κουράζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...