Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Β. Μπάρμπα: Ποζάρει με την κόρη της και εξηγεί γιατί την λέει “γιαγιά” και τη συγκρίνει με τη Ζέτα!

Ένα κορίτσι που έζησε το παραμύθι της Σταχτοπούτας. Αυτός θα ήταν ο επίλογος του νέου βιβλίου της Βάνας Μπάρμπα αν χρειαζόταν να τον γράψει άμεσα. Και μέσα σε αυτό θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που θα συζητηθούν. Κάποια τα μοιράστηκε με τον Πάνο Ζόγκα στο περιοδικό LIKE της Espresso. Η ηθοποιός έκανε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση τόσο για το παρελθόν της όσο και για την ζωή της τώρα.


"Τα δύο πρώτα χρόνια της κρίσης, δηλαδή το '11 και το '12, ήμουν όπως όλη η Ελλάδα, υπό την επήρεια του σοκ. Έψαχνα να βρω τους φίλους μου, τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τόσα χρόνια και ο ένας ήταν στη φυλακή, ο άλλος ήταν φυγόδικος, ο άλλος είχε φύγει στην Ελβετία. Μια κατάσταση τρέλας και πανικού. Τα συγκροτήματα ή τα κανάλια που δουλεύαμε κατεστραμμένα, κλεισμένα, πεσμένα. Εγώ πέρασα μια τεράστια κατάθλιψη...", αφηγήθηκε.
Όσα είπε σχολιάστηκαν και η Βάνα έσπευσε να γράψει στο facebook της την απάντησε στα μηνύματα που έλαβε:

Μίλησε όμως και για την κόρη της, Φαίδρα και όσα η μικρή της λέει: “Μου τη “λέει” συνεχώς. Αναρωτιέται "Μα εσύ είσαι γιαγιά, πως σε θυμούνται ακόμη και σε χαιρετάνε στο δρόμο; Δεν είσαι σαν τη Ζέτα Μακρυπούλια, νέα και όμορφη!” Είναι αδυσώπητη με την κριτική της. Μπορεί να με τσακίσει. Στο μόνο που είχε άγχος ήταν στο Dancing.”

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί για τις ανάγκες του περιοδικού και η τσαχπινιά της μικρής δεν θα μπορούσε να μην φέρει και την ερώτηση αν έχει τάσεις να την μιμηθεί. “Δεν έχει την τάση να γίνει ηθοποιός ευτυχώς. Της έχει κολλήσει να γίνει ψυχολόγος. Μου λέει: “Μαμά, θα γίνω ψυχολόγος, γιατί όταν θα μεγαλώσω θα είναι όλοι τρελοί και θα έχω συνέχεια δουλειά”. Της τα έχω ξεκαθαρίσει για το πως είναι η ζωή των ηθοποιών. Θέλει να νιώθε ασφαλής, έχει πολύ καλή σχέση με την ύλη και χαίρομαι γι αυτό.”, είπε η Βάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...