Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η Μενεγάκη σε ρόλο παπαράτσι-Δείτε την ξαπλωμένη στην παραλία [ 5 εικόνες]

Τριήμερο στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλο στην Άχλα της Άνδρου έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Φροντίζοντας να κρατήσει τον λόγο της και να ανεβάσει όσο περισσότερες προσωπικές της φωτογραφίες στο twitter μπορούσε.

Άκρως ικανοποιημένοι οφείλουν να είναι οι 123.000 followers της Ελένης Μενεγάκη στον νέο της ρόλο ως παπαράτσι του εαυτού της αφού φρόντισε, το τριήμερο που μας πέρασε, να ποστάρει φωτογραφίες που την δείχνουν ξαπλωμένη στην παραλία, να σερβίρει μπακαλιάρο και να ποζάρει ανέμελη στο κτήμα.



Καθώς επίσης να ποζάρει εκνευρισμένη στο κτήμα (φορώντας καπέλο) και τουιτάροντας «Έτσι αναγκάζομαι να κυκλοφορώ ακόμα και στο κτήμα! Στην απολυτή ερημιά όπου έχουμε χάσει την ησυχία μας».

Όλη αυτή η ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς οφείλεται στον εκνευρισμό της όταν, μερικές πριν, βρέθηκε να την κυνηγάει παπαράτσι καθώς έμπαινε στο κομμωτήριο. Αναγκάζοντας την να φορέσει κάτι σαν μπούρκα προσπαθώντας να τον αποφύγει.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η Μενεγάκη επιμείνει να ποστάρει μόνη της τις προσωπικές της φωτό, αρκετοί παπαράτσι θα χάσουν την δουλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...