Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

"Αστυνόμος Μπέκρας" ο Μάρκος Σεφερλής σε ταινία

Ετοιμάζει τη μετάβασή του στη μεγάλη οθόνη και δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν με αγωνία να τον δουν στις σκοτεινές αίθουσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκος Σεφερλής μετά την επιτυχία που έχει γνωρίσει στο θέατρο -τόσο τον χειμώνα στο «Περοκέ» όσο και το καλοκαίρι στο «Δελφινάριο» οι παραστάσεις του έχουν αγαπηθεί από το κοινό- αλλά και στην τηλεόραση, ετοιμάζεται τώρα για την πρώτη του κινηματογραφική ταινία.

Ο κωμικός ηθοποιός που κάνει επιτυχία με ό,τι καταπιάνεται ξέρει πολύ καλά το μυστικό του γέλιου, αλλά και τι είναι αυτό που θέλει ο κόσμος.

Ετσι, παράλληλα με το «Τρώει Story 30 χρόνια τώρα», που παίζεται στο «Δελφινάριο» και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες, ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες και κινηματογραφική ταινία - κάτι που μέχρι τώρα λίγοι γνωρίζουν, καθώς δεν επιθυμεί να πει πολλά.

Η «Espresso» όμως έψαξε, έμαθε και σας αποκαλύπτει ότι η ταινία έχει τίτλο «Χαλβάη 5-0» και φυσικά είναι μια κωμωδία που φέρει τη σφραγίδα του πρωταγωνιστή και, όπως γίνεται και στις θεατρικές του παραστάσεις, προκαλεί ασταμάτητο γέλιο.

Μάλιστα, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος τον περασμένο Φεβρουάριο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η υπόθεση της ταινίας αφορά τη δολοφονία ενός βιομήχανου χαλβά, κι εκεί οφείλεται και ο τίτλος.

Οσο για τους πρωταγωνιστές, αυτή την περίοδο γίνονται τα κάστινγκ, και ακούγεται ότι ο ηθοποιός θα επενδύσει σε γνώριμους συνεργάτες με τους οποίους έχει συνυπάρξει και στο θέατρο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Μάρκος Σεφερλής θα υποδύεται έναν αστυνομικό που ακούει στο όνομα Μπέκρας, και η ταινία αναμένεται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες τον χειμώνα.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ/ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...