Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Παρθένης - Θάνου "έπιασαν" στα πράσα τους ληστές

Πως το διάσημο ζευγάρι οδήγησε στη σύλληψη τη συμμορία των νοτίων προαστίων που είχε ρημάξει 91 αποθήκες σπιτιών.


Οταν την περασμένη Τρίτη, 8 Μαίου 2012, οι 3 Γεωργιανοί διαρρήκτες έμπαιναν στην πολυκατοικία επί της οδού Αρκαδίας στη Γλυφάδα δεν ήξεραν τι τους περιμένει.


Οπως δήλωσε η κυρια Θέκλα Βενιέρη που μένει στην πολυκατοικία και οι ληστές μπήκαν και στη δική της αποθήκη "οι διαρρήκτες μπήκαν στο κτίριο από την κεντρική είσοδο στις 6.00 τα ξημερώματα και κατευθύνθηκαν στο υπόγειο με σκοπό να λεηλατήσουν τις αποθήκες. Ομως ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε συνδέσει τον συναγερμό του σπιτιού και με την αποθήκη και ευτυχώς ήρθε η αστυνομία και τους έπιασε. Ηταν το 5ο κρούσμα διαρρηξης στην πολυκατοικία μας".

Ετσι όταν άρχισε να χτυπάει η σειρήνα του συναγερμού το διάσημο ζευγάρι ξύπνησε και ο Αλέξανδρος Παρθένης τηλεφώνησε στο Α.Τ Γλυφάδας. Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν άμεσα στο σημείο και έπιασαν στα πράσα τους ληστές με το πλούσιο βιογραφικό.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας προέκυψε ότι οι 3 Γεωργιανοί, μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις αποθηκών πολυκατοικιών, από τις οποίες αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, ακόμη και...ποτά.

Η λεία της συμμορία των νοτίων προαστίων υπερβαίνει τα 125.000 ευρώ και μόνο τους 3 τελευταίους μήνες είχε ρημάξει 91 αποθήκες σπιτιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας:

- 51 στην περιοχή της Γλυφάδας.

- 13 στην περιοχή της Βούλας.

- 3 στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

- 3 στην περιοχή της Βάρης.

- 4 στην περιοχή του Ελληνικού.

- 10 στην περιοχή του Αλίμου.

- 4 στην περιοχή της Αργυρούπολης.

- 1 στην περιοχή της Ηλιούπολης.

- 2 στην περιοχή του Ψυχικού.

Αμέσως μετά τη σύλληψή τους οι 3 Γεωργιανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...