Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Η ευχή που συγκίνησε το Σπύρο Σούλη

Ευτυχισμένες γιορτές σε ένα ζεστό σπιτικό θα περάσει μία πενταμελής οικογένεια χάρη στο Σπύρο Σούλη και την ομάδα του «Make a wish».


Πριν από καιρό, ανάμεσα στα εκατοντάδες γράμματα που έχουν φτάσει στα γραφεία της εκπομπής «Με το δεξί», υπήρξε κι ένα που συγκίνησε ιδιαίτερα το γνωστό αρχιτέκτονα.

Αποστολέας του ένα μικρό αγοράκι, ο Δημήτρης, που ζήτησε από τους γονείς του να στείλουν γράμμα στο Σπύρο Σούλη για να τους φτιάξει ένα καινούργιο σπιτικό.

Η πενταμελής οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και κατοικούσε σε ένα σπίτι χωρίς κουζίνα, με εξωτερικό μπάνιο, ενώ για θέρμανση υπήρχε μόνο μία σόμπα. Ο Σούλης, που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τις οικογένειες αυτές που έχουν πραγματικά ανάγκη επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας και μαζί με την ομάδα της εκπομπής του αλλά και του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού «Make A Wish» άρχισαν να γκρεμίζουν και στη συνέχεια έχτισαν ένα ζεστό και υπέροχο σπίτι για την οικογένεια

Την εκκίνηση μάλιστα των εργασιών έδωσε ο μικρός Δημήτρης με τη σφυρίχτρα του Σπύρου. Έτσι η ευχή του Δημητράκη πραγματοποιήθηκε ενώ μάλιστα η εκπομπή του ΑΝΤ1 γέμισε όπως κάνει πάντα, τα ντουλάπια της κουζίνας με τρόφιμα.

Την εκπομπή «Με το δεξί» θα την παρακολουθήσουμε την Τρίτη του Πάσχα στις 10 το βράδυ. Μία εκπομπή με συγκίνηση αλλά και πολλά χαμόγελα ευτυχίας!

 
 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...