Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η "επίθεση" της Βογιατζάκη στον Βέρτη και η "'άμυνα" των Μπασινά, Καραγκούνη και Κυριάκου

ΜΠΑΣΙΝΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΣΤΗΝ "ΑΜΥΝΑ"
Με «Fantasia» περνάνε τα βράδια τους κάθε Παρασκευή-Σάββατο & Κυριακή πολλοί φίλοι και επώνυμοι από την show biz που επισκέπτονται τον Νίκο Βέρτη, αποθεώνοντας τον με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα!!

Η "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΕΡΤΗ
Μόνιμο στέκι έχει γίνει πλέον το «Fantasia» με τον Νίκο Βέρτη να κρατάει δυνατά τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης με ένα άκρως νεανικό και χορευτικό πρόγραμμα!

Με τις επιτυχίες του Νίκου Βέρτη επέλεξαν να διασκεδάσουν αγαπημένοι του φίλοι. Ανάμεσα τους οι ποδοσφαιριστές Σωτήρης Κυριάκος, Άγγελος Μπασινάς, και Γιώργος Καραγκούνης, επίσης η Σοφία Βογιατζάκη με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, ο Μέμος Μπεγνής με τον σεναριογράφο Πάνο Αμαραντίδη, ο Γώργος Σαμπάνης με την Πατρίτσια Περιστέρη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κώστας Καραφώτης, η Τζούλη Μασίνο παρέα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και πολλοί άλλοι.

Ο Νίκος Βέρτης με τα καινούρια του τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει όπως το «Είμαι Μαζί σου», «Δεν με Σκέφτεσαι» και «Αν είσαι ένα αστέρι» καθηλώνει με την ερμηνεία του και δίνει κυριολεκτικά τον καλύτερό του εαυτό ξεσηκώνοντας κάθε βράδυ το κοινό του. Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη είναι η Χριστίνα Παπαδάκη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Ελευθερία Ελευθερίου, οι Quattro και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών. Ο Νίκος Βέρτης και η παρέα του που έχουν ήδη κατακτήσει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας υπόσχονται ένα δυνατό, κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό με τη διασκέδαση να χτυπάει «κόκκινο»!

ΜΠΕΓΝΗΣ - ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει να μονοπωλεί με «Fantasia» το ενδιαφέρον του κόσμου…

Fantasia (πρώην Show center) Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...