Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τι είπαν οι επώνυμοι για την Βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία

Paris Hilton at a press conference for GoYello...Image via Wikipedia
Η βιβλική καταστροφή που συνέβη στην Ιαπωνία, δεν θα μπορούσε να μην αφήσει ασυγκίνητους τους επώνυμους της ξένης αλλά και της εγχώριας showbiz, οι οποίοι μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Twitter εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον Ιαπωνικό λαό, στέλνοντας του τις προσευχές τους.

«Μου ραγίζει η καρδιά βλέποντας τις εικόνες και τις ειδήσεις από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι.Ανησυχώ πολύ για όλους εσάς στην Ιαπωνία. Η σκέψεις μου είναι μαζί σας. Προσεύχομαι για εσάς και μακάρι ο θεός να σας ευλογεί», έγραψε η Paris Hilton στο Twitter της.

Τις προσευχές της μέσω Twitter έστειλε στο λαό της Ιαπωνίας και η Kim Kardashian, λέγοντας: «Μόλις έμαθα για τον τεράστιο σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Στέλνω τις προσευχές μου σε όλους στη χώρα!». Το ίδιο και η Kate Perry, που μόλις πληροφορήθηκε τι συνέβη έσπευσε να στείλει και αυτή τις ευχές της μέσω Twitter.

Στην εγχώρια showbiz τώρα, το συγκλονιστικό γεγονός σχολιάστηκε από τον Γιώργο Τσαλίκη, που έγραψε στο site του: «Έχω μείνει με τις σκηνές από Ιαπωνία». Αποσβολωμένη και η Ελεονώρα Μελέτη, που σχολίασε: «Όταν έβλεπα ταινίες τύπου συντέλεια του κόσμου, γελούσα με τις υπερβολές. Τώρα βλέπω tv και νομίζω ότι είναι πλάνα από τις ταινίες που έκραζα». Πηγή: star
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...