Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ STAR

Την Παρασκευή 23/12 οι εκπομπές θα γιορτάσουν με σπέσιαλ καλεσμένους και σε χαρούμενη ατμόσφαιρα τα Χριστούγεννα που έφθασαν.

Πρωινή Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη, με το πιο γλυκό της χαμόγελο, θα στείλει μαζί με τους συνεργάτες της ευχές στους τηλεθεατές. Μαζί τους θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, που θα μιλήσει για τα παιδιά του και πως θα περάσουν, οικογενειακά, τα φετινά Χριστούγεννα. Για τους μικρούς φίλους η «Πρωινή Μελέτη» έχει μια σούπερ έκπληξη. Ο ταχυδακτυλουργός – κλόουν Χρήστος Καλλιμάνης θα κάνει να αστράψουν τα παιδικά ματάκια με τα κόλπα και τα μαγικά, που θα παρακολουθήσουν. Αλλά και οι μεγάλοι θα θαυμάσουν την επιδεξιότητά του.

Νηστικοί πράκτορες

Η σεφ Ντίνα Νικολάου και ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης θα δείξουν στις τηλεθεάτριές τους, υπέροχες – διαφορετικές συνταγές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Θα μαγειρέψουν «Ταλιατέλες φούρνου με μανιτάρια και πανσέτα» και «Χοιρινό με πορτοκάλι». Επίσης μια λαχταριστή συνταγή για «Χριστουγεννιάτικο κορμό».

Made in Star

Το «Made in Star» με τη Νικολέτα Ράλλη θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τον Παύλο Κοντογιαννίδη, που θα θυμηθεί πως περνούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χριστούγεννα με τα ποντιακά έθιμα και πως θα περάσει φέτος. Στο στούντιο επίσης η Βέφα και η Αλεξία Αλεξιάδου θα προτείνουν τις δικές τους σπεσιαλιτέ. Και όλοι μαζί θα τραγουδήσουν με τους Λούκα Γιώρκα, Νικηφόρο, Θεοχάρη Ιωαννίδη.


Μίλα

Η εκπομπή «Μίλα» θα φιλοξενήσει τους συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη. Στο στούντιο της Τατιάνας Στεφανίδου οι Δήμητρα Καλφούτζου, Γιώργος Κασπίρης, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σπύρος Σιγούρος. Θα αποκαλύψουν σατιρικά και απρόβλεπτα που συμβαίνουν στα παρασκήνια της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη». Σπέσιαλ καλεσμένος ο Στέλιος Ρόκκος, που θα μιλήσει για τα Χριστούγεννα της ζωής του, τις παιδικές αναμνήσεις από το αγαπημένο του νησί, τη Λήμνο, και βέβαια θα τραγουδήσει επιτυχίες του.

Φώτης – Μαρία Live 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου θα δημιουργήσουν με τους συνεργάτες τους ένα κεφάτο χριστουγεννιάτικο πάρτι και υπόσχονται πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...