Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

O παλμός της διασκέδασης χτυπάει για φέτος τον χειμώνα στο VOICE LIVE !!

O παλμός της διασκέδασης χτυπάει για φέτος τον χειμώνα στο VOICE LIVE !!
Την "Απιστία" στο κέφι την έχει αναλάβει η Λίτσα Γιαγκούση και τα "Μάγια" στον χορό ο Χρίστος Αντωνιάδης. Η Ελένη Καρουσάκη μια δυνατή λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή παρουσία, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα ως Guest.
Μια σύμπραξη με στόχο, για το πως θα διασκεδάσει περισσότερο ο κόσμος τραγουδώντας για τον έρωτα. Καλοδουλεμένο πρόγραμμα με οικοδεσπότες δυο φωνές που στήνουν δυνατό γλέντι!!!
Λίτσα Γιαγκούση - Χρίστος Αντωνιάδης - Ελένη Καρουσάκη (Guest), μαζί με μια πλειάδα καλλιτεχνών ανάμεσα τους η Λιούμπα Ζώρα, ο Γιάννης Παπαϊωάννου και η Ανθή Βάλερη που φέρνουν μαζί τους έναν "Νέο" αέρα διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα.
Η μουσικές επιλογές των τραγουδιών παρασύρουν ακόμα και εκείνους που έχουν νταλκά στα ζεϊμπέκικα ενώ αργότερα έρχεται και η σειρά των γυναικών, οι οποίες θα ανταποδώσουν με τσιφτετέλια με sexy σπασίματα της μέσης.
Η πολύ καλή χημεία μεταξύ τους είναι εμφανής... με αποτέλεσμα να ανεβάζουν την διάθεση του κοινού με ένα εκρηκτικό πρόγραμμα!!!
Η Λίτσα Γιαγκούση ξέρει καλά σαν γνήσιο θηλυκό, πώς να γίνεται ένα με τις παρέες και να μετράει "Χιλιόμετρα" μέσα στην νύχτα με τον κόσμο. Διαθέτει την τεχνική του λαϊκού τραγουδιού – η συμπεριφορά της, η κίνησή της στην πίστα δίνουν στους πελάτες την αίσθηση ότι τραγουδά για τον καθένα ξεχωριστά.
Από την άλλη ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι ένας άντρας με "Θεωρία" και σκηνική άνεση, φωνή δυνατή όσο και μελωδική, γεμάτη και με ευρύτατο ρεπερτόριο. Από τον Χρίστο, θ' ακούσετε όχι μόνο γλεντζέδικα αλλά και αγαπησιάρικα, όπως "Όλα δικά σου μάτια μου" ή το ζεϊμπέκικο "Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες".
Η Ελένη Καρουσάκη με την ζεστή φωνή της, την αμεσότητα της και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όπως "Tώρα δεν αντέχεις", "Έφυγα γιατί", «Καληνύχτα σε λατρεύω αύριο πάλι", "Να πας", "Είναι του χαρακτήρα μου", "Ίσως" και την τελευταία της επιτυχία "Όσο περνάει ο καιρός" θα ντύσει μουσικά τις βραδιές μας!!!
Μια παρέα που ξέρει να φέρνει τα πάνω κάτω στην νυχτερινή διασκέδαση. Το πρόγραμμα, άλλωστε, έχει καταιγιστικό ρυθμό και δεν αφήνει πολλά περιθώρια χαλάρωσης!!!
Πολλές ικανές παρουσίες, που εξασφαλίζουν άκουσμα και γλέντι. Ένα κανονικό πάρτι σας περιμένει στο VOICE LIVE!!! Εμείς βρισκόμαστε σε τροχιά... απογείωσης, εσείς?????????

Βρειτε μας ....FACEBOOK OFFICIAL PAGE :http://el-gr.facebook.com/VoiceLiveOfficial

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...