Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ζήσε τα πιο “ΠΑΡΑΦΟΡΑ” Χριστούγεννα

Ζήσε τα πιο “ΠΑΡΑΦΟΡΑ” Χριστούγεννα στο Athens Metro Mall!

Η απονομή του πολυπλατινένιου album του κορυφαίου Έλληνα star Σάκη Ρουβά είναι γεγονός!

Στο Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 20:00 μ.μ

Έλα να ζήσεις μια μοναδική στιγμή …

Γίνε εσύ ο απονεμητής του Σάκη Ρουβά!

Το Athens Metro Mall εδώ και ένα χρόνο χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ατελείωτου shopping στους επισκέπτες του, ενώ φέτος τα Χριστούγεννα τους απογειώνει με το απόλυτο γεγονός της χρονιάς!

Στην υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα του Εμπορικού Κέντρου, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει με την απονομή του πολυπλατινένιου album του Σάκη Ρουβά!

Πρωταγωνιστές της απονομής, θα είναι οι θαυμαστές του που θα αναδειχθούν από κλήρωση για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία δίπλα στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη!

Έλα κι εσύ να ζήσεις τα πιο γλυκά Χριστούγεννα στο Athens Metro Mall και ίσως να είσαι κι εσύ ένας από τους μεγάλους τυχερούς που θα απονείμουν στον κορυφαίο Έλληνα σταρ το πολυπλατινένιο του album “Παράφορα”.

Με εντυπωσιακά πετυχημένη πορεία σε όλα τα σημεία πώλησης και με χιλιάδες downloads από το ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes, το album “Παράφορα”, μαζί με το φωτογραφικό λεύκωμα που το συνόδευε, έκανε ρεκόρ πωλήσεων που το εκτόξευσαν στην κορυφή των πιο πετυχημένων albums της χρονιάς.

Έχοντας τις υπογραφές καταξιωμένων δημιουργών, το καθιστά ένα από τα καλύτερα albums της πορείας του Σάκη Ρουβά και περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες ‘Σπάσε το χρόνο’, ‘Εμένα θες’, ‘Οι Δυο μας’ και το ομότιτλο ‘Παράφορα’.

Το Athens Metro Mall θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας σε όλα τα παιδιά θα στηρίξει έμπρακτα το έργο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ σε συνεργασία με το Σάκη Ρουβά, που ως Αγγελιοφόρος της Ελπίδας, αφιερώνει αυτή την απονομή στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ. Το Εμπορικό Κέντρο προσφέρει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο έργο του Συλλόγου. Αγοράστε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας από το Athens Metro Mall και ενισχύστε τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...