Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ντέμης Ρούσσος: "Πως έσωσα την κόρη μου από τα ναρκωτικά"

Demis RoussosImage via Wikipedia«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σχολείο από τη ζωή…» λέει ο διεθνούς φήμης Ελληνας τραγουδιστής Ντέμης Ρούσσος ανοίγοντας διάπλατα την ψυχή του.

Ο πόνος διάχυτος πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον τραγουδιστή να δηλώνει πολλές φορές απών, ακόμη και στις πλέον δύσκολες στιγμές που βίωνε η οικογένειά του - την ώρα, για παράδειγμα, που η κόρη του είχε στραφεί στα ναρκωτικά!..

Κατάθεση ψυχής από τον Ντέμη Ρούσσο! Ο διεθνούς φήμης Ελληνας καλλιτέχνης μιλάει «Προσωπικά» με την Ελενα Κατρίτση στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, που θα προβληθεί την Κυριακή στις 16.00 από τη ΝΕΤ, και η μία αποκάλυψη ακολουθεί την άλλη.

Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες στον χώρο της μουσικής, αποσπώντας εκατοντάδες διακρίσεις, αναφέρεται στην οικονομική κρίση, στην εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, καθώς και στη σχέση του με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Μιλάει επίσης για όσα έχασε και θυσίασε λόγω της καριέρας του, αλλά και για τις γκρίζες περιόδους της ζωής του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...