Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δάκρυα για το μωρό που έχασε η Κατερίνα Καραβάτου

Βουβό δράμα για την παρουσιάστρια του «Κους-Κους»! Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν, πέρυσι, έχασε το πρώτο παιδί που κυοφορούσε -καρπό του έρωτά της με τον Κρατερό Κατσούλη- και παρ’ όλο τον πόνο της, δεν το έμαθε κανείς.

Στις αρχές του χρόνου, μόλις είχε ενημερωθεί ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος, προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά και σήμερα, διανύοντας τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένει τον «πελαργό» να της φέρει σε λίγους μήνες ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Μόλις πληροφορήθηκα την απώλεια του εμβρύου έμεινα… μετέωρη!» δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου, προσκεκλημένη χτες στον «Καφέ με την Ελένη». Η παρουσιάστρια βούρκωσε αρκετές φορές στον αέρα εξιστορώντας το βουβό δράμα που έζησε δύο φορές.

«Ολα στη ζωή μου με τον Κρατερό ήταν τέλεια μέχρι που ήρθε αυτό το γεγονός. Αλλά δεν το βάλαμε κάτω…»

Τον περασμένο Ιανουάριο πήγε για τυπικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι ήταν και πάλι έγκυος. Χάρηκε πολύ. Το ίδιο και ο σύντροφός της. Ομως, η μοίρα τής επιφύλασσε μία ακόμα μεγάλη δοκιμασία όσον αφορά την πορεία της νέας εγκυμοσύνης της. «Είχαν περάσει τρεις μέρες από τη χαρά που πήραμε για τη νέα εγκυμοσύνη μου όταν ανέβασα υψηλό πυρετό και ο γιατρός διέγνωσε ότι είχα κολλήσει τον ιό Η1Ν1», αποκάλυψε η παρουσιάστρια με τρεμάμενη φωνή

«Μπήκα στο νοσοκομείο και το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να πάρω φάρμακα γιατί ήμουν έγκυος. Οι γιατροί με επισκέπτονταν με ειδικές στολές και μάσκες. Ο Κρατερός δεν έλειψε στιγμή από κοντά μου. Μου συνέστησε όλη αυτή την περιπέτεια στο νοσοκομείο να τη δούμε σαν διακοπές. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου είχε φέρει πίνακες, CDs, laptop για να νιώθω σαν το σπίτι μας… Και, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά και τώρα περιμένουμε να έρθει με το καλό το κοριτσάκι μας!»


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...