Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

VIDEO: Ψινάκης: “Δε γίνεται να αποφασίζει μία άλουστη για την Eurovision”


Ο Ηλίας Ψινάκης επιστρέφοντας στην Αθήνα μίλησε στην κάμερα του Star, για τον αποκλεισμό του Θεοχάρη Ιωαννίδη από την ΕΡΤ.

Ο γνωστός μάνατζερ έξαλλος, τα ‘βαλε με την κριτική επιτροπή, την οποία όπως είπε αποτελούν «άλουστες» και «ανθυποκουλτουριάρες»!

«Νομίζω ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν ανοησία της επιτροπής και το καλό θα είναι να το ανακαλέσουν και να πάρουν πίσω, αν όχι τον Ιωαννίδη, τουλάχιστον τον Σαββιδάκη που δεν φταίει σε τίποτα. Τον Σαββιδάκη γιατί τον έδιωξαν; Επειδή είναι μεγάλος; Γέρασε σε μια εβδομάδα; Δεν τον είδαν όταν τον παίρνανε; Είναι παράνομοι και είναι φασιστικοί οι τρόποι αυτοί. Αν τους φταίω εγώ να παραιτηθώ από manager.

Να πάρουν τουλάχιστον πίσω τον Σαββιδάκη. Καλύτερα να ανακαλέσουν γιατί όσο το ψάχνεις βρωμάει. Πρέπει να αποφασίσουν οι ‘Έλληνες που πληρώνουν όχι εσύ μωρή… άλουστη. Είναι τώρα τρεις μέρες το νομικό τμήμα και ψάχνει να βρει καμία εγκύκλιο, να βρουν μια δικαιολογία να πουν αλλά… είναι ηλίθιοι.

Μαγκιά είναι να λες «έκανα λάθος». Δεν τους φταίνε τα παιδιά. Αν τους φταίω εγώ, να σηκωθώ να φύγω, δεν έχω πρόβλημα. Δεν βγάζω λεφτά από αυτό. Εγώ δίνω λεφτά, συνήθως» δήλωσε και συνέχισε:
«Φέτος ‘φόρεσαν’ 3 άτομα στην επιτροπή, έναν κύριο και δύο κυρίες, που τα κάνανε σαν τα μούτρα τους… Πληρώνουμε όλοι ΕΡΤ και δεν μπορεί να αποφασίζει τώρα μια άπλυτη… άλουστη μάλλον, ανθυποκουλτουριάρα ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει».

Όσον αφορά την υποψηφιότητα της Νίκης Πόντε από το Χ-factor είπε: «Αυτό είναι σκάνδαλο! Όχι για το κοριτσάκι, γιατί γι’ αυτήν είναι ευκαιρία να κάνει την καριέρα της, αλλά ο κανονισμός της Eurovision λέει ότι η ΕΡΤ απευθύνεται σε δισκογραφικές εταιρίες και αυτές προτείνουν συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Η ΕΡΤ πήγε στον ΑΝΤ-1 από μόνη της και τον πίεσε να την πάρει.

Δεν έχει γίνει δηλαδή πρόταση από δισκογραφική εταιρία.  Σαχλαμάρες, ούτε παιδάκια να ήταν. Είναι αστείο. Πληρώνουμε όλοι την ΕΡΤ με τσαμπουκά μέσω της ΔΕΗ.. Αφού λέω να πάρω γεννήτρια! Έχω νευριάσει, δεν ξαναπληρώνω! Όχι από τσιγκουνιά, από το σπάσιμο. Θα βάλω γεννήτρια»! συμπλήρωσε γελώντας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...