Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Εκνευρίστηκε με τον Ιατρόπουλο η Μελέτη

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη εμφανίστηκε σε κάποια στιγμή της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη και δεν κατάφερε να κρύψει την πραγματική της ψυχολογία. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» εξεράγη με τη συμπεριφορά του Μιχάλη Ιατρόπουλου όταν κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τον τελικό του Just the two of us.

Ο ηθοποιός, όταν είδε το μικρόφωνο του Star μπροστά του είπε στη δημοσιογράφο του καναλιού: «Εσύ μην κάνεις ερωτήσεις. Σας ξέρω εσάς εκεί στο Star».

Η αντίδραση αυτή του Μιχάλη Ιατρόπουλου έκανε έξαλλη την Ελεονώρα Μελέτη η οποία αμέσως μετά το βίντεο είπε φανερά ενοχλημένη: 

«Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η συμπεριφορά αυτή σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του. Επίσης, τι πρόβλημα μπορεί να έχει o Μιχάλης Ιατρόπουλος από τη στιγμή που από εδώ τον έχουμε στηρίξει ιδιαίτερα τότε που συμμετείχε στο παιχνίδι. Και τη Φλώρα Θεοδώρου έχουμε φιλοξενήσει εδώ στην εκπομπή και όλα καλά. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει;» συμπλήρωσε μην καταφέρνοντας να κρύψει την οργή της για τη συμπεριφορά του ηθοποιού.
ΠΗΓΗ: gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...