Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Παντρεύονται Σόμμερ-Ζενίλντα;


Έτοιμοι να κάνουν ένα βήμα παραπέρα στη σχέση τους είναι ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Ζενίλντα σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ζευγάρι αυτό τον καιρό κάνει ολοένα και περισσότερες κοινές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το τελευταίο διάστημα η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, αφού έμειναν αρκετό καιρό χωριστά, και δεν ήταν λίγες οι φόρες που σενάρια τους ήθελαν με νέα σχέση. Τότε η Ζενίλντα χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που και να χωρίσω μαζί του δεν νιώθω ότι θα φύγει από τη ζωή μου, αλλά και εκείνος αισθάνεται το ίδιο. Αυτό είναι το πιο ωραίο».

Από τις αρχές του καλοκαιριού, όμως, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένο από ποτέ. Η απόσταση που είχαν αυτούς τους μήνες απέδειξε στο ζευγάρι ότι η σχέση τους έγινε πιο δυνατή αφού ο ηθοποιός δεν χάρηκε το καλοκαίρι με την σύντροφο του αλλά πηγαινοερχόταν στην Γερμάνια για τα γυρίσματα μιας νέας σειράς που θα πρωταγωνιστεί.

Η Ζενίλντα πέρασε και αύτη το καλοκαίρι της δουλεύοντας και πλέον θέλουν και οι δυο να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον. Άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον μιλούν για σχέση που σύντομα θα καταλήξει στο γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...