Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Leonardo di Caprio: «Η Ελλάδα μου έκοψε την ανάσα»

Πριν από λίγο καιρό ο Leonardo di Caprio και η καλή του Μπαρ Ραφαέλι ήταν ένα ακόμα λαμπερό ζευγάρι της διεθνούς showbiz που επισκέφτηκαν τη χώρα μας για μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Ο Leo πήρε την καλή του από το χεράκι κι έκανε βολτίτσες στα σοκάκια των Σπετσών, λίγο πριν επιστρέψει στις πολλές είναι η αλήθεια υποχρεώσεις του στο Hollywood.

Και όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Big Fish η Ελλάδα τον άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Η Ελλάδα ήταν ασφαλώς ένα από τα ομορφότερα μέρη που έχω πάει. Τα νησιά είναι υπέροχα σε συνάρτηση με τα υπέροχα φαγητά, την ιστορία και φυσικά την ανακάλυψη του πολιτισμού που πηγάζει από το παρελθόν και βρίσκεται παντού. Μου έκοψε την ανάσα», λέει.

Όσο γι΄ αυτό που τον ξετρέλανε πραγματικά ήταν το ελληνικό φαγητό.

«Οι περισσότεροι ηθοποιοί που επισκεπτόμαστε την Ελλάδα τη συνδυάζουμε με το φαγητό της γιατί πολύ απλά όταν είσαι στην Ελλάδα οι γεύσεις ζωντανεύουν τις αισθήσεις και σε ταξιδεύουν στο υπόλοιπο όνειρο…», τονίζει.

Με αφορμή μάλιστα τη νέα του ταινία «Inception» που βγαίνει στους κινηματογράφους, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογείται ότι βασανίζεται από φριχτούς εφιάλτες.

«Έχω πραγματικά γραφικούς – αν όχι και θλιβερούς – εφιάλτες συχνά πυκνά»!

Δεν αποκάλυψε όμως τι εφιάλτες βλέπει. Αυτά είναι άκρως προσωπικά θέματα και ο Leo έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει πολλά, πολλά για την προσωπική του ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...