Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας

H Τατιάνα Μπλάτνικ έφτασε στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, για τον παραμυθένιο γάμο της με τον Νικόλαο. Ήταν σε μια άμαξα στις αποχρώσεις του καφέ, που έκανε τέλεια αντίθεση με το λευκό νυφικό της, το οποίο σχεδίασε ο πασίγνωστος σχεδιαστής Άνχε Σάντσες από την Βενεζουέλα, εξαιρετικά δημοφιλής στους μεγάλους αστέρες του Χόλυγουντ, αφού πρόσφατα είχε σχεδιάσει και το νυφικό της Σάντρα Μπούλοκ.

Δεκάδες είναι οι γαλαζοαίματοι που έχουν κατακλύσει το πανέμορφο νησί των Σπετσών για το μυστήριο και παραβρίσκονται στην εκκλησία, ενώ έξω από αυτήν η είσοδος προς τον ναό έχει κατακλυστεί από 270 δημοσιογράφους, φωτογράφους και οπερατέρ από όλον τον κόσμο, που μεταδίδουν τις εικόνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πριν το μυστήριο αξίζει να σημειωθεί ότι η νύφη, που έχει κερδίσει τους πάντες με την απλότητά της και δεν ζήτησε τίποτα εξεζητημένο για τον γάμο προετοιμάστηκε χωρίς να βγει από το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο. Ωστόσο πόζαρε για μερικές φωτογραφίες κατά την προετοιμασία, για το προσωπικό της άλμπουμ. Τηρώντας την παράδοση, το ζεύγος δεν κοιμήθηκε μαζί την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο, ούτε και βρέθηκε ή έστω μίλησε στο τηλέφωνο.

Ήδη από τις 7.30 το απόγευμα είχε φτάσει στον χώρο της εκκλησίας ο γαμπρός Νικόλαος, κρατώντας την ανθοδέσμη και ακολουθώντας απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο. Περιχαρείς ήταν οι γονείς του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ενώ εντυπωσίασαν με τις αέρινες εμφανίσεις τους οι λαμπερές προσκεκλημένες  του μυστηρίου.


Στην τελετή παραβρέθηκαν η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η αδελφή της Ειρήνη, η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε, αδελφή της Αννας – Μαρίας, ο πρίγκιπας Φελίππε της Ισπανίας και η σύζυγός του Λετίθια, η Βικτώρια της Σουηδίας με τον σύζυγό της Ντάνιελ, ο Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας με την Μάξιμα, ο Χάακον της Νορβηγίας, η Αλεξάνδρα της Δανίας, ανιψιά της Αννας Μαρίας, η Μαντλέν της Σουηδίας και ο Καρλ Φίλιπ, ο Αλέξανδρος της Σερβίας και πολλοί άλλοι. Επίσης, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών της χώρας, όπως ο κ. Βαρδής Βαρινογιάννης και η σύζυγός του, πρέσβυς καλής θελήσεως της ΟΥΝΕΣΟ κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Τέλος, το "παρών" έδωσαν και  στενοί φίλοι του ζεύγους όπως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η σύζυγός του Ζωή Λάσκαρη, το ζεύγος Καίσαρη, και πολλοί άλλοι.

Η δεξίωση ακολούθησε  στην Πιτιούσα, στον παραλιακό δρόμο των Σπετσών που σταματά στο παλιό λιμάνι. Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού είναι το πιο ασφαλές σημείο ώστε να είναι ασφαλείς οι προσκεκλημένοι του ζεύγους. Η πρόσβαση είναι αδύνατη τόσο από ξηράς όσο και από θαλάσσης. Στο κτήμα στήθηκαν δύο μεγάλες σιδερένιες κατασκευές που έχουν μορφή σπιτιών στον θόλο. Βουκαμβίλιες θα κάνουν μια πανδεσία χρωμάτων και γύρω υπάρχουν τεράστιες γλάστρες με δάφνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...