Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Μέμος Μπεγνής: «Με έκλεψε συνάδελφός μου»

Μία αποκάλυψη - σοκ κάνει ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξή του, στην οποία εξομολογείται πως έπεσε θύμα κλοπής και απάτης από συνάδελφό του! Παράλληλα, ο σέξι ηθοποιός δηλώνει χορτασμένος στο σεξ, αθεράπευτος καπνιστής και «λαβωμένος» από την οικονομική κρίση.
«Πριν από λίγο καιρό, έπεσα θύμα κλοπής και απάτης από ένα συνάδελφο. Ο εν λόγω, κατά τα άλλα συνάδελφος ηθοποιός, με ξεγέλασε με έντεχνο τρόπο και κατάφερε να μου αποσπάσει ένα υψηλό οικονομικά ποσόν», λέει στην «Espresso» ο Μέμος Μπεγνής και καταλήγει: «τι να πω; Το είδα κι αυτό...».
Ο ηθοποιός που έχει κάνει πολλές καρδούλες να χτυπάνε δυνατά δηλώνει «χορτασμένος άντρας σεξουαλικά» αλλά και πικραμένος από γυναίκες.
Όταν τον ρωτούν για την ιδανική, απαντά με μια φράση που πολλοί θεωρούν κλισέ, ότι δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση. Πάει, όμως, ένα βήμα παρακάτω και συνεχίζει: «έχω βρεθεί με αρκετά άσχημες γυναίκες και έχω περάσει υπέροχα μαζί τους... η εξωτερική ομορφιά περνά, μπορεί να χαθεί. Η εσωτερική ομορφιά είναι εκείνη που μένει».
Η οικονομική κρίση επηρέασε και εκείνον, όπως και τους περισσότερους Έλληνες. «Δεν δούλεψα στην τηλεόραση, κόπασαν τα φλας των φωτορεπόρτερ, σίγησε το κινητό μου... επαγγελματικά και οικονομικά ένιωσα ένα ζόρι», λέει ο ηθοποιός που τον χειμώνα θα παίξει σε κυπριακή τηλεοπτική σειρά με το όνομα «Πανσέληνος».
Όσο για το μειονέκτημά του; «Η ευκολοπιστία μου. Δυστυχώς, παραμένω ρομαντικός και αθώος», επισημαίνει, προσθέτοντας πως δεν μετανιώνει για κάτι που έχει κάνει αλλά φροντίζει να μαθαίνει από τα λάθη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...