Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Γενέθλια Χατζηγιάννη χωρίς την... Ζέτα! (video)

Mihalis Hatzigiannis at a concert in Stuttgart...Image via Wikipedia
Μια τούρτα- έκπληξη περίμενε το Μιχάλη Χατζηγιάννη το Σάββατο το βράδυ στο Στάδιο Ελευθερία όπου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία του. 

Η αγαπημένη του Ζέτα δεν τα κατάφερε τελικά να είναι εκεί μαζί του και να του ευχηθεί για τα γενέθλια του.

Θαυμαστές του που τον στηρίζουν σε κάθε εμφάνιση του, δήλωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους, ειδικά σε αυτή τη συναυλία που ήταν την ίδια μέρα με τα γενέθλια του. 

Μάλιστα αρκετοί από αυτούς μας ομολόγησαν πως είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουν τόσο επικοινωνιακό μαζί τους αφού ήθελε συνεχώς να τους μιλά και να κάνει «παιχνίδι» μαζί τους, χορεύοντας και ζητώντας τους να ανεβάσουν τα χέρια τους ψηλά. 

Ενώ τραγουδούσε μια τούρτα ήρθε και τον βρήκε στη σκηνή στο μέσο της συναυλίας. Ευχαρίστησε τους θαυμαστές τους που παρατήρησαν ότι δεν έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του αλλά αντίθετα άφησε το δροσερό αεράκι να το κάνει. 

Για τα 32 του χρόνια είπε πως ούτε κατάλαβε πότε πέρασαν, ότι ήταν πολύ όμορφα χρόνια και πως νιώθει πολύ ωραία. "Πως πέρασε ο χρόνος, πως πέρασαν τα χρόνια ούτε που κατάλαβα αλλά ένα έχω να πω. Δεν μετανιώνω για τίποτα πέρασα όμορφα..." είπε μεταξύ άλλων. 

Στους θαυμαστές του και ειδικά τους νέους αφιέρωσε το τραγούδι Ανάποδα, ζητώντας τους να είναι πάντα δυνατοί και να μην υποκύπτουν σε όσα βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν γύρω μας. πηγή: showbiz.com.cy

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...