Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ποντάρετε: τι θα φορέσει η νύφη και πού θα παντρευτεί;

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 16:  Prince William...Image by Getty Images via @daylife Όλα του γάμου... χρυσοπλήρωτα στην Βρετανία, που αναμένει την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την τελετή ένωσης του πρίγκιπα William με την Kate Middleton! Τα πρακτορεία στοιχημάτων δίνουν περισσότερες πιθανότητες στον Μάιο, ενώ οι Βρετανοί ποντάρουν επίσης για το νυφικό, την εκκλησία και τον... καιρό!

Τέτοια είναι η φρενίτιδα για τον πριγκιπικό γάμο, που καρφάκι δεν καίγεται στους περισσότερους για το κόστος του. Αν και το μυστήριο δεν θα το πληρώσει το κράτος επειδή ο William δεν είναι ο διάδοχος του θρόνου, οι φορολογούμενοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για τα μέτρα ασφαλείας που αναμένεται να κοστίσουν πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που «καίει» πρωτίστως τους Βρετανούς είναι το χρώμα και η ουρά του νυφικού... Τα πρακτορεία στοιχημάτων θέλουν την νύφη Kate ντυμένη στα ροζ και με καπέλο και με ουρά μεταξύ 2 και 5 μέτρων.

Στοιχήματα πέφτουν και για την ημερομηνία, με τον Μάιο να έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι της 29ης Ιουνίου οπότε και παντρεύτηκαν οι γονείς του William. Από την άλλη, οι σύμβουλοι του γαμπρού φέρονται να ζητάνε να μην γίνει το μυστήριο Απρίλιο ή Μάιο ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες για... νεροποντή!

Επίσης, οι Βρετανοί ποντάρουν και για την εκκλησία στην οποία θα γίνει το μυστήριο. Σε αυτή την κατηγορία «μονομαχούν» το Αβαείο του Westminster όπου πήγε νύφη η βασίλισσα και ο καθεδρικός ναός του Αγίου Παύλου όπου παντρεύτηκαν οι γονείς του γαμπρού.

Τέλος, πολλοί στοιχηματίζουν και για τον τίτλο που θα πάρει το ζεύγος: δούκας και δούκισσα του Cambridge είναι ο επικρατέστερος και ακολουθεί το δούκας και δούκισσα του Connaught.

Τέτοια είναι η «φαγούρα» με τα στοιχήματα, που έχει προκληθεί σάλος μετά από δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο τρεις άνδρες κέρδισαν 235.000 ευρώ ποντάροντας στο ότι William και Kate θα ανακοινώσουν γάμο μέσα στον Νοέμβριο, όπως και έγινε.

Εκτός από τα στοιχήματα, πάντως, καλά κρατεί και ο... ενθουσιασμός: το μπλε φόρεμα δια χειρός Daniella Issa Helayel που φορούσε η Kate την ημέρα της ανακοίνωσης του αρραβώνα εξαντλήθηκε μέσα σε ένα 24ωρο και παρά το ότι η τιμή του αγγίζει τα 470 ευρώ, ενώ εξαντλήθηκαν και όλες οι απομιμήσεις του δαχτυλιδιού που πλέον κοσμεί το δάχτυλό της!

Πάλι καλά δηλαδή που ακόμα υπάρχουν κούπες με τα πρόσωπα του ζευγαριού, που πωλούνται έναντι 6 ευρώ έκαστη! Να δεις που οσονούπω θα τελειώσουν κι αυτές και άντε να περιμένουν οι βρετανοί να βγουν καινούργιες...

Το κλίμα ενθουσιασμού έχει πιάσει ακόμα και τον πρωθυπουργό της χώρας, David Cameron, που ανακοίνωσε ότι επιθυμεί η μέρα του γάμου να κηρυχθεί εθνική αργία! Μάλιστα, σε περίπτωση που ο γάμος γίνει Σάββατο ή Κυριακή, ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως οι εργαζόμενοι δεν θα δουλέψουν την Δευτέρα ή την Παρασκευή...star,gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...