Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο Μπερλουσκόνι στο Αιγαίο παρέα με καλλονές!

Στο Αιγαίο κάνει τις διακοπές του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Σύμφωνα με την Espresso, ο Ιταλός πρωθυπουργός βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στο Μαράθι με πολυτελή θαλαμηγό και παρεά περίπου είκοσι ατόμων μεταξύ των οποίων η προσωπική του φρουρά, φίλοι αλλά και αιθέριες Ιταλίδες!

 Ο «Καβαλιέρε», πιστός στο ραντεβού του με την Ελλάδα, αποφάσισε να επισκεφθεί το γραφικό Μαράθι (το μικρό νησάκι με έκταση 335 στρεμμάτων που βρίσκεται ανατολικά της Πάρου) προτού επισκεφθεί την αγαπημένη του Σύμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,ο Μπερλουσκόνι έχει «μαγευτεί» από τις ομορφιές και τα καταγάλανα νερά του νησιού. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να ρωτήσει τους (λίγους) ντόπιους κατοίκους του μικρού νησιού πως τα βγάζουν πέρα και αν λαμβάνουν βοήθεια από το κράτος δεδομένου ότι το Μαράθι είναι ένα «απομονωμένο» κομμάτι των Δωδεκανήσων.

Στη μικρή προβλήτα του μικρού λιμανιού του νησιού φιγουράρει το πολυτελές σκάφος του «Καβαλιέρε», από το οποίο ο Ιταλός πρωθυπουργός κάνει τις βουτιές του μαζί με την παρέα του όταν δεν «βγαίνει» στη στεριά για να απολαύσει φρέσκο και καλομαγειρεμένο ψάρι!

Μάλιστα η μαγείρισσα της ταβέρνας «Μαράθι-Πειρατής», κ. Πόπη Κάβουρα, την οποία τιμά... δεόντως ο Ιταλός πρωθυπουργός, μιλώντας στο κανάλι Κόσμος ανέφερε ότι ο Μπερλουσκόνι ζήτησε να συναντήσει τη μαγείρισσα των εύγευστων πιάτων (δηλαδή την ίδια) που δοκίμασε, ενώ ανέφερε πως έμεινε εντυπωσιασμένη από τις καλλονές που τον συνόδευαν.

«Του ετοιμάζουμε μεζέδες με αστακούς και γαρίδες, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στο ούζο και στο τσίπουρο» υπογράμμισε η κ. Κάβουρα.

Σειρά μετά το Μαράθι έχει η Σύμη για τον Ιταλό πρωθυπουργό, ο οποίος δείχνει ότι μετά το -διάσημο πλέον- γούστο του στις γυναίκες, διαθέτει και γούστο στις επιλογές των διακοπών του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...