Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Στην μεγάλη οθόνη η Καμπανίλε!

Η προσωπική της  ζωή ήρθε σε πρώτο πλάνο πολλές φορές. Οι εμφανίσεις της στην πασαρέλα επιλεκτικές και το μόντελινγκ σιγά σιγά περνά σε δεύτερη μοίρα. Ο λόγος για την πρώην Σταρ Ελλάς, Βιβιάνα Καμπανίλε που σκέφτεται να δοκιμάσει τις ικανότητές της στην υποκριτική μετά από πρόταση που της έγινε να παίξει σε κινηματογραφική ταινία του εξωτερικού.

Όπως η ίδια λέει: «Ήταν κάτι το ξαφνικό. Με προσέγγισαν κάποια άτομα και μου πρότειναν να παίξω σε μια ταινία. Νόμιζα ότι ήταν μια πλάκα όλο αυτό, αλλά στη συνέχεια οι συζητήσεις ήταν σοβαρές και με περιεχόμενο. Είναι κάτι το οποίο θα τολμήσω για πρώτη φορά και με εξιτάρει. Αν όλα πάνε καλά, τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας. Θα υποδυθώ ένα κορίτσι από τη Μεσόγειο που διαθέτει ταμπεραμέντο, σέξι εμφάνιση και διάθεση να γοητεύσει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά... Ένας ρόλος, φαντάζομαι, γραμμένος στα μέτρα μου».

Η Βιβιάνα η οποία επιλέχτηκε ανάμεσα σε εβδομήντα κοπέλες, προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ταξίδι της στην Αμερική -απ’ όπου και ήρθε η πρόταση- πριν όμως θα φροντίσει να κάνει και τις διακοπές της προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη για σκληρή δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...