Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η κουμπαριά του Νιάρχου με τον Αμπράμοβιτς

Μια κουμπαριά που επισφραγίζει μια φιλία θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, μεταξύ του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς και του Ελληνα Κροίσου Φίλιππου Νιάρχου. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Αμπράμοβιτς έχει αγοράσει από την οικογένεια Νιάρχου τον πύργο Chateau De la Croe στη Ριβιέρα. Η Ευγενία Νιάρχου -θεωρείται μία από τις πλέον περιζήτητες νύφες στο κόσμο- θα γίνει νονά του Ααρον-Αλεξάντερ, αφού είναι και στενή φίλη της Ντάρια.
  
Πρόκειται για το έκτο παιδί του Ρώσου μεγιστάνα και το πρώτο που απέκτησε με τη σύντροφό του Ντάσα Ζούκοβα. Το όνομα του μικρού προκύπτει από τους δύο παππούδες του (του πατέρα του Αμπράμοβιτς και του πατέρα της Ζούκοβα).
 
Η Ευγενία ανήκει στο διεθνές jet set. Οπου και να εμφανιστούν εκείνη και η οικογένεια της τα φλας των φωτογράφων παίρνουν φωτιά. Για τον λόγο αυτό και όπως ακούγεται έντονα στις Σπέτσες, η οικογένεια Νιάρχου έκανε την πρόταση τα βαφτίσια του μικρού να γίνουν στο ιδιωτικό τους νησί του Αργοσαρωνικού, την Σπετσοπούλα. Εκεί εκτός από το όμορφο τοπίο του νησιού θα εξασφαλίσουν ότι κανένας φωτογραφικός φακός -πέραν των δικών τους- δεν θα τους απαθανατίσει, αφού το νησί παρουσία της οικογένειας φυλάσσεται με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η πρόταση ενθουσίασε το ζεύγος Αμπράμοβιτς, αν και ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, αφού σημαντικός παράγοντας στο να γίνουν τα «βασιλικά» βαφτίσια στο εξωτερικό είναι το γεγονός ότι η μητέρα της Ντάσα ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια, αλλά και πολλοί φίλοι του ζευγαριού μένουν μόνιμα στο εξωτερικό. Φυσικά είναι ένα γεγονός που συζητιέται έντονα στις Σπέτσες και όλοι περιμένουν να δουν την πολυτελή θαλαμηγό να φτάνει στην Σπετσοπούλα. Γίνουν δεν γίνουν εκεί τα βαφτίσια, ο μικρός Ααρον-Αλεξαντερ θα κάνει διακοπές μαζί με τη νονά του στο νησί της οικογένειάς της. Επίσης έντονα ακούγεται το γεγονός ότι εκτός από την κουμπαριά οι δυο οικογένειες ετοιμάζουν και ένα μεγάλο deal.
 

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...