Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η Εύη Δρούτσα στην πρεμιέρα του «Γιώργου» της!

Eντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες του Γιώργου Δασκαλάκη στο νυχτερινό κέντρο της Κηφισιάς «LALEOUSSA»!

Ο δημοφιλής ροδίτης λαικός τραγουδιστής ξεσήκωσε τους εκατοντάδες θαυμαστές του με τις επιτυχίες του, «Σε περιμένω» και «Έλα μου Γέλα» σε ένα non stop πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με τον ίδιο να δίνει για τρεις ολόκληρες ώρες τον καλύτερο του εαυτό επί πίστας, αλλά και με ένα επιτελείο ταλαντούχων νέων τραγουδιστών στο πλευρό του όπως η Ελπίδα Αδαμίδου, ο Γιώργος Δανίκας, η Ελίνα Γεροντάρη, ο Γιώργος Ζούπινας και ο κρητικός λυράρης Π.Νικολάρα, έκαναν την διαφορά στην νυχτερινή διασκέδαση.
 
Φυσικά από το πλευρό του την τόσο σημαντική ημέρα της καριέρας του, αφού είναι η πρώτη φορά που ηγείται σχήματος, δεν θα μπορούσε να λείπει η Εύη Δρούτσα.
 
 Η γυναίκα-μετρ των σουξέ, που τον πίστεψε όσο κανέναν άλλον τραγουδιστή, βάζοντας την υπογραφή της και ως παραγωγός στην νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Έλα μου γέλα μου» που κυκλοφορεί, δεν έκρυβε την χαρά της που τον έβλεπε σε ένα κατάμεστο μαγαζί να τον αποθεώνει!

Τον απόλαυσε, τον χειροκρότησε, και εκείνος υποκλίθηκε δημόσια μπροστά της και την ευχαρίστησε δια μικροφώνου για ότι έχει κάνει για εκείνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...