Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Το γυμνό εξώφυλλο της Malik εξόργισε την κοινωνία του Πακιστάν

Veena Malik at the red carpet event for the Lu...
Image via Wikipedia
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η γυμνή φωτογράφιση της πακιστανής ηθοποιού Veena Malik, στο εξώφυλλο του τεύχος Δεκεμβρίου της Ινδικής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού «FHM», τόσο για την γύμνια της όσο και για την αναγραφή των αρχικών της μυστικής υπηρεσίας του Πακιστάν «ISI» (Inter-Services Intelligence), στο χέρι της!

Μετά τη γενική κατακραυγή η Malik αναγκάστηκε να αρνηθεί ότι φωτογραφήθηκε γυμνή, επιμένοντας ότι η φωτογραφία της είναι προϊόν φωτομοντάζ. «Ποτέ δεν φωτογραφήθηκα γυμνή. Ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο. Ο δικηγόρος μου θα κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού» δήλωσε η ηθοποιός στο Ινδικό Πρακτορείο Ειδήσεων «PTI».

 O εκδότης του Ινδικού περιοδικού «FHM», Kabeer Sharma, δήλωσε στο BBC ότι ουδέποτε παραποιήθηκε η φωτογραφία της, της οποίας την αυθεντικότητα το περιοδικό, κάλλιστα μπορεί να αποδείξει. «Έχουμε video από τα γυρίσματα καθώς και τα e-mail που ανταλλάξαμε μεταξύ μας». Η αποκαλυπτική φωτογραφία που αναρτήθηκε σήμερα συγχρόνως στην ιστοσελίδα «FHM» της Ινδίας, σε σελίδα στο Facebook και σε λογαριασμό στο Twitter, δείχνει την ηθοποιό με σταυρωμένα τα χέρια να καλύπτει το γυμνό της στήθος, ενώ στο ένα της χέρι είναι ζωγραφισμένα τα αρχικά της φοβερής μυστικής υπηρεσίας «ISI» με το tag line του περιοδικού να αναγράφει, «hand in end of the world too;».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ SEXY ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...