Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Συμμαχία αστέρων για την Ελλάδα

Tom Hanks and wife Rita Wilson on the red carp...Image via WikipediaΕνώνουν τις δυνάμεις τους για εθνικό σκοπό. Οι μεγάλοι αστέρες της Μέκκας του κινηματογράφου που έχουν ελληνική καταγωγή αποφάσισαν να βοηθήσουν τη χώρα μας και να την προβάλουν στο εξωτερικό όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν και μπορούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Ουίλσον (φωτό), είναι αυτοί που πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν μία κινηματογραφική ταινία με φόντο την Ελλάδα. Στο πλευρό τους γι' αυτό το «εθνικό σχέδιο» βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Νία Βαρντάλος, που είναι και μία από τις βασικές συνεργάτιδες του ζεύγους Χανκς τα τελευταία χρόνια, αλλά και η Μελίνα Κανακαρίδη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται στην ταινία να δούμε και άλλους ελληνικής καταγωγής ηθοποιούς, όπως η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ζακ Γαλυφιανάκης.

Σε μεγάλο τραπέζι που έγινε τις ημέρες του Πάσχα στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Τζιμ Γιαννόπουλος, πρόεδρος της Fox, αλλά και η Κορίνα Τσοπέη. Η ιδέα λοιπόν που έπεσε από τους οικοδεσπότες ήταν να γυριστεί μια ταινία εξ ολοκλήρου στη χώρα μας, όπως το «Mamma Mia». Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, η υπόθεση της ταινίας θα εξελίσσεται στη σημερινή εποχή, αλλά θα αντλεί στοιχεία από την αρχαία μυθολογία και θα έχει έντονη δράση. Σκοπός είναι να έχει πολλά εφέ και η ιστορία της να εξελίσσεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Μάλιστα, στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκαν και ονόματα Ελλήνων ηθοποιών που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτήν, όπως ο Σπύρος Φωκάς, ο Νίκος Ψαράς αλλά και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Τις επόμενες ημέρες, το ζεύγος Χανκς πραγματοποίησε επαφές, με δύο σπουδαίες ηθοποιούς ελληνικής καταγωγής: τη Νία Βαρντάλος και τη Μελίνα Κανακαρίδη, οι οποίες ανταποκρίθηκαν αμέσως θετικά. Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι, όπου βάλουν το χεράκι τους οι Χανκς και Ουίλσον, θα προκύψει σπουδαίο αποτέλεσμα. Όπως φαίνεται, λοιπόν, όλα έχουν βρει τον δρόμο τους, ώστε η χώρα μας να γίνει το μεγάλο σκηνικό για μια μεγάλη χολιγουντιανή ταινία. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι και αφού οι συντελεστές πραγματοποιήσουν συναντήσεις και στη χώρα μας.

Πηγή:espresso

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...