Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Σάκης Ρουβάς: «Θέλω δεύτερο παιδί»

 «Η Κάτια είναι όλα μαζί. Έρωτας, αγάπη, έλξη και πολύ περισσότερα. Είναι η σύντροφός μου». Με τα λόγια αυτά αναφέρεται στην Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Glow» της Θεσσαλονίκης.

Στην συνέντευξή του, ο Σάκης αποκαλύπτει ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί με την σύντροφό του και την μικρή τους κόρη Αναστασία και για το λόγο αυτό, απορρίπτει το ενδεχόμενο να εγκατέλειπε τα πάντα στον επαγγελματικό τομέα για να βρεθεί κοντά τους. «Η όποια διακοπή ή ενδεχόμενη αποχή για ορισμένο διάστημα γίνεται ως μέρος μιας εξελικτικής πορείεας. Δεν είμαι πάντως άνθρωπος που εγκαταλείπει», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Sakis δεν απορρίπτει την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού, αλλά αντίθετα αποκαλύπτει ότι αντιμετωπίζει με χαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Για την ώρα όμως, επισημαίνει ότι του αρέσει να απολαμβάνει τις ώρες με την μικρή Αναστασία, την οποία πηγαίνει συχνά βόλτες. «Λατρεύω να παίζω μαζί της και να την ακούω να τραγουδάει, να την βλέπω να χορεύει και να μου λέει δικές της λέξεις», αναφέρει στην συνέντευξή του ο (χαζομπαμπάς) τραγουδιστής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...