Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Mε ποια παρουσιάστρια είναι ερωτευμένος ο Μύρωνας Στρατής;

«Πάνω απ’ όλα θέλει να τον θέλει» η... Μαίρη!
Ο Μύρωνας Στρατής μπορεί να το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, όμως είναι ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη.

Το κορίτσι που γνωρίσαμε από το μουσικό κανάλι και το καλοκαίρι μας έλεγε «Εlatte» στο πλευρό της Ράνιας Θρακιά είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή.

Αυτό δεν αναμένεται να βγουν και να το ανακοινώσουν οι ίδιοι, αφού είναι πάγια τακτική τους να μη μιλάνε για τα προσωπικά τους, όμως το επιβεβαιώνουν φίλοι των δύο παιδιών.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το καλοκαίρι η παρουσιάστρια βρισκόταν σχεδόν σε όλες τις συναυλίες του τραγουδιστή στην τουρνέ του ανά την Ελλάδα. Τελευταία φορά βρέθηκε σε αυτή που έδωσε ο Μύρωνας Στρατής στην Αθήνα, συγκεκριμένα στον δήμο Γαλατσίου. Οι δυο τους δεν ήταν διαχυτικοί δημοσίως, αλλά είναι full in love.

O Μύρωνας Στρατής, ως νέος τραγουδιστής και με... στρατιά από θαυμάστριες, διατηρεί το προφίλ του εργένη. Πολύ διακριτικά, όμως, η Μαίρη βρίσκεται δίπλα του. Μάλιστα, το ζευγάρι αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει τις διακοπές του, αφού το καλοκαίρι λόγω εργασίας δεν κατάφερε να κάνει παρά ελάχιστες μικρές αποδράσεις. Μην περιμένετε όμως ούτε καν παπαρατσικές φωτογραφίες από τις holidays Συνατσάκη - Στρατή, αφού θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...