Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Tips για να διατηρήσετε το χρώμα του πεντικιούρ

Για να είστε πάντα περιποιημένες χωρίς ατυχήματα στο πεντικιούρ και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, δείτε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Ακόμα και αν η επιφάνεια του χρώματος φαίνεται να έχει στεγνώσει, στην πραγματικότητα τα στρώματα του βερνικιού στα νύχια είναι ακόμα νωπά. Χρειάζονται μερικές ώρες για να στεγνώσει εντελώς το χρώμα ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο και να διαρκέσει περισσότερο.

2. Μετά το πεντικιούρ πάντα να φοράτε σαγιονάρες, flip flop ώστε να μην χαλάσει το βερνίκι στα νύχια. Σε περίπτωση που φοράτε κλειστά παπούτσια, απλώστε αρκετό λάδι σώματος ή νυχιών πάνω από το βερνίκι, έτσι θα προστατέψετε το χρώμα στα νύχια.

3. Καλύψτε με το βερνίκι και τις άκρες των νυχιών, έτσι το χρώμα δεν θα ξεφλουδίσει εύκολα και θα διατηρηθεί περισσότερο. Όταν το νύχια είναι πολύ φαρδιά λογικό είναι να αφήνουμε μικρά κενά στα πλάγια, στην περίπτωση αυτή καλό είναι να απλώσετε αρκετή βάση base coat και στο τελείωμα αρκετό στεγνωτικό βερνίκι και στις άκρες των νυχιών.

4. Αποφύγετε την γυμναστική, τα κλειστά παπούτσια ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που αυξάνει την θερμοκρασία του σώματος για μια ημέρα. Έτσι θα προστατέψετε το υπέροχο πεντικιούρ σας και διατηρηθεί περισσότερο. Όπως είπαμε το βερνίκι θέλει αρκετές ώρες για να στεγνώσει εντελώς!

5. Μετά το πεντικιούρ τα πετσάκια είναι απλά υπέροχα, απαλά, ενυδατωμένα και το βερνίκι φαίνεται πιο φωτεινό και ξεχωρίζει. Μετά από 2-3 μέρες όμως το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο – υπάρχει λύση. Απλώστε καθημερινά και αν είναι απαραίτητο 2-3 φορές την ημέρα, ένα ενυδατικό λάδι νυχιών σε πετσάκια και νύχια.

6. Απλώστε top coat μια φορά την εβδομάδα πάνω από το βερνίκι, καλύπτοντας ολόκληρο το νύχι και ειδικά τις άκρες.

7. Αν είχατε ατύχημα με το χρώμα στα νύχια και έμεινε στάμπα, τότε βουτήξτε τον δείκτη σε ασετόν, περάστε απαλά την επιφάνεια του χρώματος για να γίνει λεία και στην συνέχεια απλώστε πάλι ένα στρώμα από το ίδιο βερνίκι.
jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...