Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Κ. Παπουτσάκη – Π. Πιλαφάς: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους στη Δονούσα!

Όλη η Δονούσα έχει αναστατωθεί από το γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά! Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο όμορφο νησί του Αιγαίου την Τρίτη 28 Αυγούστου και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο...

“Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα “αυτός είναι”. Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα ναι. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν ξεκάθαρο”, δήλωσε σε συνέντευξή της η Κατερίνα. Ο λίγος χρόνος που είναι μαζί δεν την φοβίζει αφού ξεχειλίζει από συναισθήματα. Το ίδιο και ο αγαπημένος της.

Η Δονούσα στο "πόδι"

Ο 34χρονος επιχειρηματίας του πολυχώρου Six D.O.G.S στο Μοναστηράκι έχει ενημερώσει το προσωπικό του ότι θα λείπει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ η 33χρονη ηθοποιός έχει τακτοποιήσει τις θεατρικές τις υποχρεώσεις.

Άλλωστε ο γάμος τους θα είναι ένα τρελό πάρτι που θα κρατήσει μέρες.... Σε πολύ κλειστό κύκλο βέβαια αφού κανένας από τους δύο δεν θέλει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας!

Επιχειρηματίες στη Δονούσα   είπαν ότι τα περισσότερα δωμάτια έχουν κλείσει για το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου λόγω του γάμου. Παρόλο που το ζευγάρι θέλει να είναι διακριτικό, οι ντόπιοι έχουν ήδη ετοιμαστεί για τις ανάγκες που θα προκύψουν τις μέρες αυτές.


Ο πρόγαμος και οι διακοπές στην Κρήτη

Ο γαμπρός γνώρισε τους γονείς της αγαπημένης του κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Κρήτη. Η ηθοποιός ξενάγησε τον σύντροφό της στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Σητεία και του γνώρισε παλιούς της φίλους και συμμαθητές.

“Βρήκα το αραξοβόλι μου”, φέρεται να δήλωσε η ηθοποιός για τον αγαπημένο της. Ο Παναγιώτης και η Κατερίνα είναι μόλις 5 μήνες μαζί αλλά φαίνεται πως ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Αυτό μπορούσαν εύκολα να το καταλάβουν όσοι βρέθηκαν στον πρόγαμο του ζευγαριού. Το γλέντι που έστησε η οικογένεια της νύφης στην πλατεία του χωριού Πισκοκέφαλο, όπως ορίζουν τα έθιμα και οι παραδόσεις. Το προγαμιαίο πάρτι έγινε στην ταβέρνα Μανώλης και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κρητικοί μεζέδες, τσικουδιά και πολλές μαντινάδες και ευχές για το μελλόνυμφο ζευγάρι.

Τις υπόλοιπες μέρες το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί κάνοντας μπάνιο στις καταγάλανες παραλίες της Κρήτης. Στιγμές ηρεμίας, που τόσο έχουν ανάγκη, μέχρι την ημέρα του γάμου...
 
Το νυφικό και οι άλλες λεπτομέρειες

“Ποτέ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονται νυφικά”, είχε δηλώσει η Κατερίνα σε συνέντευξή της. Φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα να το κάνει!

Η ηθοποιός είχε επιλέξει από πολύ νωρίς το φόρεμα που θα βάλει στο γάμο της, αλλά και τα παπούτσια της από την Αθήνα. Πρόκειται για κάτι απλό και όμορφο, όπως ακριβώς θέλει να είναι και η τελετή. Κουμπάρος τους θα είναι ένας καλός τους φίλος, εκτός καλλιτεχνικού στερεώματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι ζήτησε αντί για δώρα στο γάμο τους, οι καλεσμένοι να δώσουν τα λεφτά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Στο προσκλητήριό τους ανέφεραν χαρακτηριστικά: “Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Παναγιώτης και η Κατερίνα παρακαλούν θερμά όλους να μην μπουν στη διαδικασία αγοράς γαμήλιου δώρου. Αν παρ' όλα αυτά ορισμένοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι, αυτό που θα επιθυμούσαν οι μελλόνυμφοι είναι να καταθέσετε το ποσό που θέλετε στο “Χαμόγελο του παιδιού” ή στο σύλλογο “Η Πίστη”."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...