Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Γ. Μαστροκώστα -Τ. Δέλλας: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μετά από 6 χρόνια γάμου!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz αποτελούν η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊνός Δέλλας. Μετά από έξι χρόνια γάμου συνεχίζουν να είναι το ίδιο ερωτευμένοι και να απολαμβάνουν κάθε κοινή τους στιγμή!
Φαίνεται πως έχουν ανακαλύψει το μυστικό της απόλυτης ευτυχίας. Η Γωγώ δεν σταματά να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της. Και όχι άδικα αφού ο Τραϊνός έχει σταθεί δίπλα της σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Στο πρόσφατο πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν ο φύλακας άγγελός της. Άλλωστε είναι ο πατέρας του παιδιού της, της 3,5 ετών Βικτώριας!

Με γλυκές οικογενειακές στιγμές πέρασαν και το καλοκαίρι τους. Η Γωγώ, ο Τραινός και η κόρη τους βρέθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στη Ρόδο και στο πολυετελές ξενοδοχείο “Rodos Palace”.

Ο διεθνής άσος των γηπέδων και η όμορφη παρουσιάστρια δεν σταμάτησαν στιγμή να δείχνουν την τρυφερότητά τους ο ένας στον άλλον!

Μπάνια, ηλιοθεραπεία και βραδινές βόλτες με φίλους περιλάμβανε το καθημερινό τους πρόγραμμα ενώ λίγο αργότερα ταξίδεψαν για την Χαλκιδική όπου ο Τραϊνός διατηρεί εξοχική κατοικία στην παραλία της Φούρκας. Εκεί, συνάντησαν και τους γονείς του Βικτώρια και Δημήτρη.

Το ζευγάρι περνούσε όλη την ώρα της ημέρας, με την μοναχοκόρη του. Εκείνος έχει μεγάλη αδυναμία στη Βικτώρια αλλά έδειχνε μεγάλη τρυφερότητα και στην κορούλα των φίλων του που είχε συνέχεια στην αγκαλιά του. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που το ζευγάρι έχει εκφράσει την επιθυμία να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του.

Τα προβλήματα υγείας της Γωγώς έχουν αφήσει λίγο πίσω τα σχέδιά τους αυτά ενώ δεν έχουν αποκλείσει και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Όπως και να έχει, έχουν δημιουργήσει μία πολύ ευτυχισμένη και πάνω απ' όλα αγαπημένη οικογένεια!

Διάβασε περισσότερα στο Hello και ΟΚ! που κυκλοφορούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...