Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ξαναχτυπά! Τώρα «ανακρίνει» την ΕΕ [βίντεο]

Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, φαίνεται ότι έχει πάρει σοβαρά το νέο της ρόλο, αυτόν του κριτή του πολιτικό - οικονομικού συστήματος. Ετσι αποφάσισε να «ξαναχτυπήσει» φτιάχνοντας ένα νέο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να συνομιλεί με την... Ευρωπαϊκή Ενωση!

Στο νέο της βίντεο με τίτλο «2012 An EU Odyssey» η Κατερίνα Μουτσάτσου, φανερά εκνευρισμένη θέτει μια σειρά ερωτημάτων στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία μάλιστα της απαντά... με μια γυναικεία επιβλητική φωνή.

Η ηθοποιός έρχεται σε αντιπαράθεση με την «Ευρωπαϊκή Ενωση» στην οποία θέτει μια σειρά ερωτημάτων που έχουν να κάνουν με τη ζωή που μας υποχρέωσαν να ζούμε, τα χρήματα που χρωστά η Ελλάδα, αλλά και τα μέτρα που μας επιβάλουν και υποχρεώνουν τους Ελληνες να ζουν στα όρια της εξαθλίωσης.

Επίσης, η Κατερίνα Μουτσάτσου στο συγκεκριμένο βίντεο, αναφέρεται στη Δημοκρατία, η οποία, όπως υποστηρίζει η ηθοποιός, υπάρχει, πλέον, μόνο στα χαρτιά και όχι στην πράξη, αφού η Ευρωπαϊκή Ενωση προσπαθεί να μας επιβάλει τον τρόπου που ζούμε και που αντιδρούμε.

Μουτσάτσου: ''An EU Odyssey'' από depy6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...