Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η τραγωδία του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Συντετριμμένος είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης... Ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Ο Χρήστος Τσιμιτσέλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 χρόνων. Την Τρίτη το πρωί οι δύο του γιοι τον αποχαιρέτησαν μαζί με τους συντοπίτες του, στους οποίους ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι απαρηγόρητος και περνά πολύ δύσκολες στιγμές, γιατί είχε πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του. Για πολλά χρόνια έκανε τον σερβιτόρο στην ταβέρνα που διατηρούσε ο αξέχαστος κυρ-Χρήστος και τα καλοκαίρια που πήγαινε εκεί, πάντα τον βοηθούσε.

Ακόμη και όταν άρχισε να γίνεται αναγνωρίσιμος πήγαινε στο μαγαζί για να του σταθεί και ας ένιωθε άβολα στα φλας που άστραφταν.

«Οταν είχα κάνει το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, παράλληλα ήμουν στην ταβέρνα του μπαμπά μου με τον δίσκο και με φωτογράφιζαν. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι περίεργα» είχε δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συζητούσε τα πάντα με τον πατέρα του, ο οποίος τον στήριζε σε όλες τις επιλογές του, τον συμβούλευε και ο γιος του πάντα τον άκουγε, γιατί η εμπειρία του ήταν πολύτιμη για εκείνον.

Η είδηση του θανάτου του πατέρα του έκανε τον γύρο και των κυπριακών μέσων αφού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Νησί της Αφροδίτης.

Πέρσι παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΡΙΚ για τους γνώστες της κυπριακής παράδοσης και διαλέκτου, ενώ έχει συμπρωταγωνιστήσει και σε σίριαλ που έχουν παιχθεί από την κυπριακή τηλεόραση.


ΣΜ. ΜΙΧ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...