Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ο Γιώργος Λιάγκας, τα ... ψάρια και οι ταβερνιάρηδες!

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το editorial του στην εφημερίδα Real life βρήκε την ευκαιρία να διαμαρτυρηθεί και να εκφράσει τα παράπονά του για τα δήθεν φρέσκα ψάρια, αλλά και για τις υψηλές τιμές τους.

«Το τι κοροϊδία πέφτει καλοκαιριάτικα σχετικά με το πόσο φρέσκο είναι το ψάρι ή το μαλάκιο που χρυσοπληρώνουμε, δεν λέγεται. Δέκα μέρες 9αρι στο Αιγαίο. Ποια ψαρόβαρκα, καλέ μου ταβερνιάρη, βγήκε για να φέρει το ψάρι που έχει μελανιάσει από την ακαμψία και το πουλάς για φρέσκο; Ή με τους αστακούς. Πως γίνεται ο ένας να πουλιέται στο ένα μαγαζί σαν να έχει χρυσά αυγά και ο άλλος δίπλα στην ταβερνούλα να πουλιέται στο ένα τρίτο της τιμής του πρώτου; Έτσι κι’ αλλιώς καλοκαιριάτικα με την ίδια πτήση στη Μαδαγασκάρη ήρθαν. Τι δηλαδή; Ο πρώτος πέταξε μπίζνες και ο δεύτερος οικονομική και καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε τη διαφορά εισιτηρίου;»

Και συνεχίζει: «Το έχουμε πει πως η κρίση έχει και τα θετικά της. Και αυτοί που ενσεινήδητα γουστάρουν το οπισθακούμπημα για να το παίξουν κάποιοι είναι, ευτυχώς, είδος υπό εξαφάνιση. Ιδού, λοιπόν η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τις απαιτήσιες μας και να κάνουμε τα ίδια πράγματα, αλλάζοντας απλώς το αμπαλάζ, πιο φθηνά και τις περισσότερες φορές και πολύ καλύτερα».

Πηγή: Real life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...