Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Φορέστε ροζ

Είναι girly και ταυτόχρονα θηλυκό, κομψό και trendy, sexy και ρομαντικό. Σίγουρα θα υπάρχει μία απόχρωση που θα σας ταιριάζει. Είναι το αγαπημένο χρώμα των περισσότερων κοριτσιών στην παιδική τους ηλικία. Στην εφηβεία το ξεχνάνε αλλά μετά συνήθως το θυμούνται και το τιμούν! Το ροζ χρώμα είναι ένα χρώμα συνδεδεμένο με την κοριτσίστικη αθωότητα που ανάλογα με το συνδυασμό μπορεί να παραπέμπει σε μυστηριώδη γυναικεία φύση. Αν πιστεύετε ότι πλέον δεν σας ταιριάζει γιατί μεγαλώσατε ή γιατί πολύ απλά δεν πάει με τα φυσικά σας χρώματα μάλλον κάνετε λάθος.

Styling tips:
• Υπάρχει η σωστή απόχρωση για σας και πρέπει να βρείτε αυτή που ταιριάζει στα φυσικά σας χρώματα. Για παράδειγμα αν είστε αρκετά ανοιχτόχρωμη στο δέρμα και στα μαλλιά, τότε ένα πολύ ανοιχτό ροζ , σχεδόν ξεθωριασμένο μάλλον δεν θα ήταν ότι καλύτερο για σας. Αν σας αρέσει πολύ επιλέξτε το σε αξεσουάρ και πετύχετε μία ωραία αντίθεση χωρίς να σας δείχνει άτονη.

• Μη φοβηθείτε να κάνετε total ροζ συνδυασμούς. Μπορείτε να παίξετε με τους τόνους και το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό.

• Το ροζ κάνει υπέροχη αντίθεση με το μαύρο. Επίσης, τώρα που οι πασαρέλες έχουν γεμίσει με χρώματα φθινοπωρινά, όπως μωβ, μπορντώ, κυπαρισσί, μπλε και ταμπά, το ροζ είναι ένα ωραίο χρώμα που συνδυάζεται με όλα.

• Για να πετύχετε μία chic εμφάνιση το ροζ συνδυασμένο με άσπρο ή ιβουάρ είναι ο κατάλληλος συνδυασμός.
jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...