Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Σε κλινική της Λάρισας η Έλενα Παπαρίζου

Την κλινική αποκατάστασης «ANIMUS», που βρίσκεται στην Εθνική οδό Λάρισας-Τρικάλων λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα η Έλενα Παπαρίζου, σύμφωνα με πληροφορίες του Thessalianews.gr.

Φυσικά, δεν ήρθε για κάποιο πρόβλημα υγείας που αφορά την ίδια, αλλά ο λόγος της επίσκεψης ήταν ένα συγγενικό της πρόσωπο το οποίο νοσηλεύεται στην κλινική τους τελευταίους μήνες και η γνωστή τραγουδίστρια ήρθε να δει από κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η 30χρονη σταρ βρίσκεται στη Λάρισα για το λόγο αυτό. Η ίδια επισκέπτεται τον συγγενή της στην κλινική – συγκεκριμένα πρόκειται για θείο της- όποτε της το επιτρέπει το πρόγραμμά της.

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία υπενθυμίζεται πως κατάγεται από την ορεινή Καρδίτσα, ήταν χαμογελαστή και δεν αρνήθηκε να συζητήσει και να βγάλει φωτογραφίες με τους εργαζόμενους της κλινικής, οι οποίοι την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Ας ελπίσουμε όταν ξαναεπισκεφθεί τη Λάρισα να μην είναι για λόγους υγείας, αλλά για να την απολαύσει το κοινό της στη σκηνή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...