Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τα μυστικά της Mendes για τη σιλουέτα της

Μπορεί να είναι σέξι, με αναλογίες που "σκοτώνουν" όμως η Eva Mendes ξέρει να χαίρεται τόσο τη ζωή όσο και το φαγητό της. Η 38χρονη ηθοποιός μίλησε σε γνωστό περιοδικό, όπου αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί καθώς και τα σημαία κλειδιά στο πρόγραμμα γυμναστικής της.

«Επικεντρώνομαι τόσο στο μέσα όσο και στο έξω! Θέλω να ξέρω τι τρώω, πως τρέφω το σώμα μου και πόσο νερό πίνω. Δεν καταναλώνω κρέας αλλά λατρεύω το ψάρι και το καστανό ρύζι. Μου αρέσει και το ψωμί. Οι άνθρωποι τα χάνουν όταν βλέπουν πως είμαι σε κάποιο εστιατόριο και τρώω ψωμί. Βέβαια προτιμώ εκείνο που είναι ολικής άλεσης».

Η Mendes που αποφεύγει να αποκλείει διατροφικές ομάδες από το διαιτολόγιό της, τονίζει πως όταν έχει να κάνει κάποια εμφάνιση ή βλέπει τον εαυτό της να ξεφεύγει, αποφεύγει τα λευκά ζυμαρικά, το ρύζι και το λευκό ψωμί.

Η Eva αποκαλύπτει πως επισκέπτεται το γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα και κάνει λίγα βάρη (όχι σηκώνοντας πολλά κιλά, ούτε κάνοντας πολλές επαναλήψεις) αλλά με στόχο να ενεργοποιήσει όλο το σώμα της. Έπειτα, κάνει καρδιαγγειακή προπόνηση με τρέξιμο και σπριντ τουλάχιστον για 35 λεπτά. Στην προπόνηση με βάρη ξοδεύει σχεδόν μια ωρίτσα.

Και η γυμναστική δεν σταματά εκεί. Για την σωματική και ψυχική της εξάσκηση, η Eva κάνει γιόγκα, κυρίως αστάνγκα γιόγκα αλλά η προπονήτριά της, της έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα γιόγκα με ασκήσεις που ταιριάζουν στην ίδια για να διατηρούνται οι μυς της σε φόρμα και να αντεπεξέρχονται το καρδιαγγειακό της πρόγραμμα.

Φυσικά, μια τέτοια γυναίκα έχει σημεία επάνω τους, τα οποία και λατρεύει. Τα μπράτσα της τα οποία κληρονόμησε από τον πατέρα της για παράδειγμα, αποτελούν καμάρι για την Mendes.

Η ίδια δεν θέλει να θεωρείται πρότυπο για τις υπόλοιπες γυναίκες αλλά θέλει να τις ενθαρρύνει να αγαπούν τον εαυτό τους και να καλυτερεύουν τη ζωή τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...