Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Χ. Βαφειάς: Παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Την αγαπημένη του Έμιλυ Λαγουνάρη, παντρεύτηκε χθες σε στενό οικογενειακό κύκλο ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς. Στο γάμο παραβρέθηκαν συγγενείς και λίγοι φίλοι του ζευγαριού αλλά και των γονιών τους ενώ αύριο το βράδυ θα γίνει πάρτυ στα Κουφονήσια όπου αναμένεται να σπεύσουν πολλοί φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού.
Ο νεαρός εφοπλιστής και μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης, άφησε για πάντα την εργένικη ζωή αφού βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της όμορφης Έμιλυ.

Γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια, μετά από κάποιο κοσμικό κάλεσμα κοινών γνωστών.

Τότε και οι δύο είχαν διαφορετικούς συντρόφους οπότε δεν προέκυψε κάτι μεταξύ τους. Ήρθαν όμως πιο κοντά μετά τον θάνατο του κολλητού του Χάρη, Νίκου Γιγουρτάκη και έδεσαν!

Η 23χρονη αρχιτέκτονας είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων από πολύ ισχυρή οικογένεια.

Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή. Αυτή την περίοδο, εργάζεται σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο στα βόρεια προάστια ενώ της αρέσει πολύ ο αθλητισμός.

Αύριο το ζευγάρι θα γιορτάσει το γάμο του στα Κουφονήσια μαζί με καλούς φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλειστεί δωμάτια στο πολυτελές ξενοδοχείο κουφονήσια Hotel & Resort για όσους δεν επιλέξουν να μείνουν στις θαλαμηγούς. Μεταξύ των καλεσμένων θα βρίσκεται όλη η κοσμική Αθήνα

Να ζήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...