Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Θάλεια Ματίκα: Περιμένει το αγόρι της

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της φαίνεται να διανύει η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα, η οποία ετοιμάζεται να ερμηνεύσει τον καλύτερο ρόλο: αυτόν της μητέρας.

Η Θάλεια και ο σύζυγός της Τάσος Ιορδανίδης περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που θα κρατήσουν για πρώτη φορά στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

Πριν καν κλείσουν ένα χρόνο έγγαμου βίου -παντρεύτηκαν στις 31 Δεκεμβρίου, με κουμπάρο τον Πέτρο Φιλιππίδη- ο πελαργός τούς χτύπησε την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, παρά τα χρόνια που μετράει η σχέση τους, και τώρα θα δεθούν ακόμη πιο πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χαρμόσυνο γεγονός το έμαθε η ηθοποιός λίγο μετά τις διακοπές του Πάσχα και αμέσως το ανακοίνωσε στον σύζυγό της και μετά στους οικείους τους.

Τώρα περιμένουν με ανυπομονησία να ολοκληρωθεί η οικογενειακή τους ευτυχία με την άφιξη του παιδιού τους, που οι πληροφορίες θέλουν να είναι αγόρι. Ο μικρός πρίγκιπας θα έρθει σε περίπου τέσσερις μήνες και αναμένεται να φέρει ακόμη περισσότερα χαμόγελα στους γονείς του αλλά και στους οικείους τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι πήρε ήδη μια γεύση τού πόσο αλλάζει η ζωή μετά την έλευση ενός παιδιού όταν πέρασαν μερικές μέρες με τη Σοφία Φαραζή, τον σύζυγό της Νάσο Μαρατσώλα και την κορούλα τους.

Η Θάλεια και η Σοφία είναι φίλες πάνω από δεκαπέντε χρόνια και πάντα περνάνε μαζί ένα μέρος των διακοπών τους. Τόσο η Θάλεια Ματίκα όσο και ο Τάσος Ιορδανίδης έχουν ζωγραφισμένο μόνιμα ένα χαμόγελο στα χείλη τους, αφού ο μικρός πριν καν έρθει στον κόσμο τούς έχει φέρει πρωτόγνωρα συναισθήματα και άφθονη χαρά.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...