Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο Λευτέρης Πανταζής σε συναυλία αφιλοκερδώς για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Τη φωνή του για το "Χαμόγελο του Παιδιού" χάρισε απλόχερα ο Λευτέρης Πανταζής, κάνοντας εκατοντάδες παιδιά να χαμογελάσουν.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα του Προέδρου του "Χαμόγελο του Παιδιού", κ. Κώστα Γιαννόπουλο, να λάβει μέρος στην μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας, όπου τα έσοδα διατέθηκαν προς όφελος του ιδρύματος.
Στο κατάμεστο απο 2000 κόσμο θέατρο της Σαλαμίνος, ο Λευτέρης Πανταζής έδωσε το καλύτερο ευατό του. Ξεσήκωσε το κόσμο, τόσο με τα ανέκδοτά του, κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει, αλλά και με τα τραγούδια του. Οι αγκαλιές και τα ευχαριστώ που εισέπραξε απο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του φίλους, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή...

Το παρόν τους στην μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που έγινε για το "Χαμόγελο του Παιδιού" έδωσαν αρκετοί καλλιτέχνες, εκ των οποίων ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Θέμις Αδαμαντίδης, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Λίτσα Γιαγκούση, η Σόφη Ζανίνου και άλλοι, ενω πολλοί ήταν αυτοί που ενώ αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...