Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Γιατί και με ποιον τσακώθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Νάξο

Eίπε να χαλαρώσει στις διακοπές του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μέχρι τώρα μια χαρά τα κατάφερνε, μέχρι που τσακώθηκε με...κάτοικο της Νάξου και μάλιστα μπροστά στην κάμερα του Star.
Όλα άρχισαν όταν ο παρουσιαστής πήγε με την αγαπημένη του Κατερίνα στο λιμάνι της Νάξου, για να πάρουν το πλοίο για Κουφονήσια, όπου αποφάσισαν, έτσι για αλλαγή, να περάσουν μερικές μέρες.

Ενώ το ζευγάρι περίμενε να επιβιβαστεί στο πλοίο, ένας κάτοικος του νησιού του είπε χαμογελώντας: "Είσαι ο μόνος στο νησί που δεν θα χαιρετούσα. Καλά είμαι υποχρεωμένος να ακούω την μουσική σου σε όλο τον Άγιο Προκόπιο;".

Ο Γρηγόρης αρχικά δεν αντέδρασε και παρέμεινε καθισμένος στο μηχανάκι του ήρεμος, αλλά ο κάτοικος δεν έλεγε να σταματήσει: "Από τον εκθειασμό της τηλεόρασης στον εκθειασμό της παραλίας" του είπε και αυτό έκανε τον παρουσιαστή να αντιδράσει: "Πλάκα μου κάνεις . Δεν τα λες σοβαρά", απάντησε ο Γρηγόρης και κουβέντα στην κουβέντα "άναψαν τα αίματα" και ο διάλογος των δυο αντρών άρχισε να γίνεται έντονος.

Ο κάτοικος μάλιστα είπε ότι άνθρωποι σαν κι αυτόν κατέστρεψαν το νησί και, αν δεν θέλει να του μιλάει, να σηκωθεί να φύγει! Ο Γρηγόρης δεν άντεξε: σηκώθηκε από το μηχανάκι και κατευθύνθηκε προς το μέρος του κατοίκου, ενώ η Κατερίνα έτρεξε πίσω του για να τον ηρεμήσει.

"Άντε τώρα μην σου ρίξω καμιά κουτουλιά", είπε ο παρουσιαστής, ενώ στη συνέχεια όλο το πλοίο τον άκουσε να φωνάζει από το γκαράζ: "Δεν με παρατάτε! Δεν πουλάω λούσα! Με ένα απλό μηχανάκι κυκλοφορώ, όχι με τζιπάρες"
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...