Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Δείτε το δωμάτιο της κόρης του Michael Jackson!

Η κόρη του διάσημου τραγουδιστή μας συγκινεί. Μπορεί να μη μας απασχολεί συχνά, αλλά όταν το κάνει έχει μία φρεσκάδα που δε συναντάμε στις κουτσομπολίστικες φυλλάδες.  
Η κόρη του Michael Jackson λατρεύει  κυριολεκτικά το μπαμπά της και δε διστάζει να το μοιραστεί με τους φίλους της στο Twitter.

Η 14χρονη κόρη του Βασιλιά της Ποπ ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρά της με ένα τεράστιο κολάζ γεμάτο φωτογραφίες του πατέρα της. «Ένας τοίχος με φωτογραφίες του είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω», γράφει η Paris προκαλώντας συγκίνηση σε όσους είδαν το τουίτ.
Τον τελευταίο καιρό η μικρούλα κόρη του Michael Jackson είδε τον εαυτό της αρκετές φορές στην επικαιρότητα καθώς αγνοούνταν η γιαγιά της Katherine, η οποία και επέστρεψε πρόσφατα οπότε και η ηρεμία βασιλεύει και πάλι στο σπιτικό τους.
Ελπίζουμε τα παιδιά του Michael να μην αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που είχε ο ίδιος με τη δημοσιότητα και να μπορέσουν να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή. Μέχρι τώρα μια χαρά τα καταφέρνουν πάντως!

queen.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...