Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Πως να μαυρίσεις χωρίς να γεράσεις!

Όταν μετράς τις φθορές στο πρόσωπό σου προχωράς ασυναίσθητα στους υπολογισμούς για το Botox που θα χρειαστείς, τα πίλινγκ και τις λευκαντικές κρέμες που θα αγοράσεις. Απογοητεύεσαι, το κόστος είναι... πέρα από το budget σου. 
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίσεις το δέρμα σου ώστε να μην επιδεινωθούν και εγκατασταθούν οι φθορές. 
Δηλαδή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία με καλά αντηλιακά. «Είναι απίστευτο το τι μπορούν να κάνουν τα αντηλιακά για το δέρμα», λέει η dermadoctor Όντρεϊ Κούνιν. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ρυτίδων οφείλεται στην έκθεση στον ήλιο ενώ μόνο το 1% αποδίδεται στη βιολογική γήρανση, λίγες μόνο ημέρες κάτω από τις ηλιακές ακτίνες μπορούν να κάνουν το δέρμα να δείχνει μακροπρόθεσμα αρκετά χρόνια πιο ηλικιωμένο.

Η βιομηχανία των καλλυντικών τώρα σχεδιάζει έξυπνα προϊόντα τα οποία μας προστατεύουν από περιττές σπατάλες και από τα επιπλέον μπουκαλάκια στο νεσεσέρ. Αυτό σημαίνει πως τα καινούργια αντηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα, είναι πλέον τόσο αποτελεσματικά ώστε είναι η καλύτερη κίνηση ομορφιάς τόσο για την προστασία της επιδερμίδας από τη γήρανση όσο και για μια value for money επένδυση η οποία θα αναβάλει την ανάγκη για αισθητικές επεμβάσεις.

SPF και στα μαλλιά
Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Για να διατηρήσουμε τη στιλπνότητα και τη λάμψη τους και να παρατείνουμε τη διάρκεια του χρώματος είναι απαραίτητο να αντικαταστήσουμε τα συνηθισμένα προϊόντα φροντίδας με ειδικές συνθέσεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας στην παραλία προστατεύουμε τα μαλλιά ακριβώς όπως την επιδερμίδα. Επαναλαμβάνουμε τη χρήση του ειδικού αντηλιακού μέχρι το βράδυ. Έπειτα από μία ημέρα στη θάλασσα και στον ήλιο τα μαλλιά διψούν για υγρασία όπως και το πρόσωπο. Τα σαμπουάν, τα κοντίσιονερ και οι μάσκες επανόρθωσης είναι απαραίτητα για να τα συνεφέρουμε.
marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...