Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Το Mega λέει "ναι" στο μεσημεριανό με οικοδέσποινα την Μαρία Σαράφογλου

Ολο και... φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Μαρία Σαράφογλου να αναλαμβάνει από το Φθινόπωρο και μετά, μεσημεριανή, καθημερινή εκπομπή στο Mega.

Μετά την άφιξη της όμορφης δημοσιογράφου στο Μεγάλο Κανάλι, το σενάριο που θέλει το Mega να προχωρά στην δημιουργία, καθημερινής, μεσημεριανής, ενημερωτικής ζώνης, ακούγεται όλο και πιο έντονα.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα ακούγονται, οι υπεύθυνοι του ενημερωτικού τομέα του Mega, αφουγκραζόμενοι τις αυξημένες ανάγκες για ενημέρωση που είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εποχής, σκέφτονται να τολμήσουν να προχωρήσουν στην δημιουργία μεσημεριανής εκπομπής, την οποία και να εμπιστευτούν λέει στην Μαρία Σαράφογλου, έτσι ώστε να αποκτήσει και... υπολογίσιμο αντίπαλο η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία κάθε μεσημέρι με το "ΣΚΑΙ Life", κάνει παιχνίδι... μόνη της !

Παρά τα όσα ακούγονται ,όμως, πρέπει να σας ομολογήσω, πως προσωπικά κρατάω... μικρό καλάθι για όλα αυτά που λέγονται και γράφονται. Και αυτό γιατί; Γιατί οι καιροί είναι τόσο... χαλεποί και τηλεοπτικά, που δύσκολα ένα κανάλι αποφασίζει να ανοίξει νέες... τηλε-υποχρεώσεις και να μπει στην διαδικασία να αντιμετωπίσει νέα έξοδα, την ώρα που κάνει τα πάντα για να μπορέσει να σηκώσει το βάρος της κρίσης, να μην λυγίσει και να σταθεί στα πόδια του.

Και όταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα ! Μην ξεχνάτε πως οι Megaλικοί έχουν πάρει την μεγάλη απόφαση όλο το νέο τους ψυχαγωγικό πρόγραμμα να το βγάλουν για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, από Γενάρη στον αέρα, προκειμένου να κερδίσουν και χρόνο και χρήμα.

Ετσι, με μεγάλη επιφύλαξη ακούω όλα αυτά περί δημιουργίας μεσημεριανού. Βέβαια, το τι θα γίνει τελικά, ο χρόνος θα το αποδείξει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...