Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Δ. Ουγγαρέζος : Το πρώτο ραντεβού του με το Mega έγινε. Τι λέει ο ίδιος

Πιο... ήσυχος μπορεί να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ! Και αυτό γιατί; Γιατί πριν από λίγες ημέρες είχε μία πρώτη συνάντηση και συζήτηση με τους ανθρώπους του Mega, σε σχέση με την συνεργασία τους και για το αν η νέα τηλεοπτική χρονιά θα τους βρει και πάλι παρέα.
Το αγαπημένο - σύμφωνα με πολλούς - παιδί του Μεγάλου Καναλιού, σηναντήθηκε ,λοιπόν, περίπου πριν από δύο εβδομάδες με τους υπευθύνους του ψυχαγωγικού προγράμματος και έκαναν μία κουβέντα, μέσα από την οποία ο Δημήτρης εισέπραξε μόνο θετικά μηνύματα.

Μία κουβέντα η οποία περισσότερο είχε να κάνει με την παρουσία του στο "Πρωινό Mou", μιας και είναι ακόμα νωρίς κανείς να γνωρίζει για το αν είναι σε θέση το κανάλι από πλευράς μπάτζετ και κόστους, να δώσει το πράσινο φως και στο "Minute to win it", ένα παιχνίδι το οποίο τον χειμώνα που μας πέρασε, πραγματικά τα έσπασε στους πίνακες τηλεθέασης και εννοείται πως θέλουν οι Megaλικοί να το πάνε και του χρόνου. Το ερώτημα είναι αν μπορούν... Καταραμένη κρίση !

- Δημήτρη έμαθα πως πριν από λίγες ημέρες είχες ένα πρώτο ραντεβού με τους ανθρώπους του Mega, είναι αλήθεια;
- Οντως είχα μία συνάντηση, όμως, μην φανταστείς κανένα επίσημο ραντεβού και τέτοια... Περισσότερο φιλική ήταν αυτή η συνάντηση μαζί τους, με την έννοια ότι ανέβηκα στο κανάλι να δω τι κάνουν και κάναμε και μία κουβέντα.

- Απ ΄όσο ξέρω παραμένεις στο Mega και συνεχίζεις κανονικά...
- Ναι, εννοείται πως παραμένω στο Mega.

- Οι συζητήσεις και το "πάμε και του χρόνου" που έχετε πει μέχρι τώρα αφορά μόνο στο "Πρωινό Mou" ;
- Ακριβώς... Εχουμε πει ότι συνεχίζουμε κανονικά σε ότι έχει να κάνει με το "Πρωινό Mou", το οποίο δεν σου κρύβω πως λόγω της Φαίης, του Γιώργου, αλλά και όλης της υπόλοιπης παρέας, έχω λατρέψει.

- Και με το "Minute to win it" τι γίνεται που πέρσι σημείωσε μία τρελή κούρσα τηλεθέασης;
- Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα, δεν έχουμε συζητήσει τίποτα. Οταν όλοι επιστρέψουμε στην... βάση μας στα τέλη του μήνα, θα δούμε τι θα βγει από τις κουβέντες που θα κάνουμε.

- Να υποθέσω πως περί τα τέλη του μήνα θα πέσουν και οι υπογραφές ;
- Πιθανότατα, αν και το να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο με το Mega, είναι κάτι που θα γίνει μόνο για καθαρά τυπικούς λόγους.


tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...