Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ο Τσίπρας χτίζει κάστρα στην άμμο με τον 2χρονο γιο του και τρώει στην ταβέρνα του Μανώλη[εικόνες]

Ηρεμα κυλούν οι διακοπές του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου. Με μια μικρή διακοπή χθες όταν επανήλθε για λίγες ώρες στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, οι ημέρες του περνούν οικογενειακά, μεταξύ παραλίας και ξενοδοχείου.

Οπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Ρεθυμνιώτικα Νέα, όλη την ημέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να την περνά σε μια κοντινή στο ξενοδοχείο παραλία, στον Περιστερέ, όπου φτάνει στις 12:00 περίπου κάθε μεσημέρι με το αυτοκίνητό του, ένα τζιπ Wolkswagen, που οδηγεί ο ίδιος, όπως και ο ίδιος μεταφέρει τα πράγματα της οικογένειάς του στην αμμουδιά.

Πολύ τρυφερός μπαμπάς, όπως διαπιστώσαμε, κάνει βουτιές με τον 2χρονο Παύλο, παίζουν στην παραλία φτιάχνοντας σπιτάκια και πύργους, τον παίρνει αγκαλιά όταν γκρινιάζει. Ο Παύλος, παίζει με τα παιδιά των υπόλοιπων λουομένων χωρίς ο πατέρας του να ενοχλείται καθόλου, αντίθετα τον παροτρύνει να τα κάνει παρέα. Ο ίδιος εξάλλου ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστός αντιμετωπίζει όλους όσους τον χαιρετούν και ανταλλάσει μεταξύ τους λίγες κουβέντες.

Ο κ. Τσίπρας με την παρέα του, έχει σαν στέκι του την καντίνα του Μανώλη που βρίσκεται στην παραλία, ο ιδιοκτήτης της οποίας τον γνωρίζει και τον έχει πελάτη όλα τα χρόνια που έρχεται διακοπές στο Ροδάκινο. Στον ίσκιο της ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκουράζεται, εκεί ανοίγει και τον φορητό υπολογιστή του (τύπου tablet) και μπαίνει στο ίντερνετ, ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις, συζητά με τους φίλους του αλλά και γευματίζει τρώγοντας τα φαγητά της καντίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...