Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ε. Παπαρίζου: Δείτε πώς έχασε 4 κιλά σε μία εβδομάδα!

Όλοι απόρησαν όταν είδαν την Έλενα Παπαρίζου εμφανώς πιο αδυνατισμένη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Πώς το κατάφερε αυτό; Με τη νέα επαναστατική Leptin Diet (Δίαιτα της λεπτίνης), που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ.

Tη δίαιτα της τραγουδίστριας αποκάλυψε το "Λοιπόν" της Πέμπτης: Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που βοηθάει στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμού και παράγεται από τα λιποκύτταρα. Ανάλογα λοιπόν με τις τροφές που θα καταναλώσουμε, θα τη διατηρήσουμε στα σωστά επίπεδα, ώστε να μην πεινάμε αλλά και να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας.

Η δίαιτα βασίζεται σε κάποιες σούπερ τροφές, όπως: γκρέιπφρουτ, αμύγδαλα, σπανάκι, ντομάτα, αβγά, γιαούρτι, κεράσι, μήλο, ρόκα, μπρόκολο, λάχανο, πράσινο, τσάι, καρότο, πιπεριά, λιναρόσπορος, βατόμουρο, μαρούλι, δημητριακά ολικής άλεσης, χυμός λεμονιού, πορτοκάλι. Μάλιστα το χυμό λεμονιού επιβάλλεται να τον πίνετε όλη μέρα όταν διψάτε ή πεινάτε.

Απαγορεύονται: Τα αναψυκτικά, τα ποτά, ο καφές, οι χυμοί με ζάχαρη, η ζάχαρη, τα λιπαρά τρόφιμα, τα γλυκά και το junk food. Επίσης, δεν πρέπει να φάτε μπουκιά μετά το βραδινό γεύμα - που θα είναι το αργότερο στις 8 το βράδυ - ενώ το πρωινό με το βραδινό πρέπει να απέχουν ένα 12ωρο και να τα καταναλώνετε αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...