Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ν. Αλιάγας: Μαζί με τον Η. Ψινάκη στο Ιόνιο!

Στο Ιόνιο παραθερίζει ο Νίκος Αλιαγάς μετά από την εξόρμησή του στα νησιά του Αιγαίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος απαθανατίζει με τον φωτογραφικό του φακό τις ομορφιές της χώρας μας και της διαφημίζει στο εξωτερικό.

Σε πρόσφατη εκπομπή του μάλιστα πήρε συνέντευξη από τον John Travolta και τον Robert De Niro που ήρθαν για διακοπές στα ελληνικά νησιά και μίλησε φυσικά για την χώρα μας! Το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο και ο Νίκος το ξέρει καλά, οπότε φροντίζει να το μάθουν όλοι!

Σαν άλλος πρεσβευτής της ελληνικής ομορφιάς, ο δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία, ανεβάζει συνεχώς στο twitter στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους την Ελλάδα.

Στους τελευταίους του σταθμούς ήταν η Κεφαλλονιά στην οποία είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει και στην συναυλία του καλού του φίλου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Κατά τον γύρο του στο Ιόνιο συνάντησε και τον δαιμόνιο Ηλία Ψινάκη. Ο γνωστός μάνατζερ τον ευχαρίστησε για τον τρόπο που προωθεί την Ελλάδα.

Στη συνέχεια ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από το σκάφος με το οποίο "δάμασαν" τα νερά του πελάγους. Ο Ηλίας έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του στην όμορφη Κεφαλονιά αλλά και την Ιθάκη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...