Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Τι κάνει σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου;

Η Στέλλα Γεωργιάδου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Προέρχεται από μουσική οικογένεια με γονείς δασκάλους κι έτσι οδηγήθηκε από πολύ μικρή στη μουσική. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο κιθάρα, πιάνο, αρμονία, σολφέζ και τραγούδι.

Πρωτοεμφανίστηκε στο κοινό όταν ήταν ακόμη μαθήτρια του δημοτικού, ως σολίστ της χορωδίας. Αργότερα στο Λύκειο έγινε μέλος τοπικού συγκροτήματος και πήρε μέρος σε πολλές εκδηλώσεις. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκε ότι θα γινόταν τραγουδίστρια. Προετοιμαζόταν να
ακολουθήσει τη δουλειά των γονιών της, να γίνει δηλαδή δασκάλα, μέχρι που εντελώς τυχαία της έγινε η πρόταση να έρθει στην Αθήνα και να τραγουδήσει επαγγελματικά.

Έτσι λοιπόν, τον Μάιο έτοιμη πια έκανε την πρώτη της προσωπική δισκογραφική προσπάθεια. Τρία χρόνια αργότερα έβγαλε τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά και σιγά σιγά άρχισε να κάνει εμφανίσεις στα πιο γνωστά κέντρα της νυχτερινής Αθήνας και όχι μόνο.

Έκανε μαθήματα φωνητικής με τη Τζούλι Μασσίνο ώσπου αποφάσισε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στις πίστες.
Γι’ αυτό τους τελευταίους μήνες επέστρεψε στην Κύπρο και λέει ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με το τραγούδι. Όλα προέκυψαν ύστερα από ένα τηλεφώνημα του αδερφού της που της έλεγε ότι θα κάνει μία επιχείρηση, έναν παραδοσιακό πολυχώρο όπου επικρατεί το στοιχείο της φύσης και της
παράδοσης που έγινε στο κτήμα Γεωργιάδη.

Έτσι, εκείνη φροντίζει το κτήμα και ειδικά τα λουλούδια, τα οποία λατρεύει πάρα πολύ.

Η Στέλλα Γεωργιάδου, όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της, έφυγε από το άγχος και το χάος της Αθήνας και στην Κύπρο βρήκε την ηρεμία που της έλειπε.

Μπορεί να έζησε πολύ καλά στην Αθήνα και να της άρεσε, όμως, όπως παραδέχτηκε, τον τελευταίο καιρό τα πράγματα άλλαξαν. Οι άνθρωποι έχασαν το γέλιο τους και τη ζωντάνια τους και έτσι εκείνη αποφάσισε ότι δεν ήθελε να μείνει άλλο στην πρωτεύουσα. Εγκατέλειψε λοιπόν το τραγούδι για μια ζωή στο κτήμα.
Και μπορεί εκείνη να πέτυχε στο χώρο αυτό, όμως, θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους νέους καλλιτέχνες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...